Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins markering mot barnbarnet – visar allt klart och tydligt!

13 aug, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Christina Schollin
Christina höll i sitt eget sommarprat under 2023. Foto: TT

Benjamin Ingrosso hade en riktig show på Skansen under lördagskvällen.

Annons

Under sommarmånaderna är det väldigt många som har semester. Det är tiden då man kan resa utomlands, upptäcka Sverige eller bara njuta av lite lugn och ro med familjen och vänner.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

En hektisk sommar

Men i familjen Wahlgren är det flera som har jobbat på som bara den, iallafall Pernilla. Hon har tagit över rollen som programledare för Allsång på Skansen vilket hon verkligen har gjort med bravur.

Det var några stora skor att fylla efter Sanna Nielsen, men Pernilla har tagit sig an rollen som det proffs hon verkligen är. Men under lördagen var det en annan i familjen Wahlgren som tog över Allsångsscenen, nämligen Benjamin Ingrosso.

Benjamin har varit ute på turné under sommaren och besökt flera stora scener i Sverige för att uppträda med alla sina hits. Nu var det dags att sjunga på hemmaplan på Skansen och det var både familj och vänner på plats för att stötta Benjamin.

Annons

Familjen var på plats

På Instagram delade Pernilla med sig av bilder och videos från den musikaliska kvällen. Det var en fullsatt publik som både sjöng och dansade med till låtarna.

På plats var bland annat Pernilla, kompisen Melina Criborn och såklar mormor och morfar Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Christina Schollins markering till Benjamin

Både Christina och Hans brukar uttrycka sin glädje och stolthet gentemot sina barn och barnbarn, och såklart är de på plats när Benjamin har konsert i Stockholm. Men det verkade som att Christina upplevelse inte riktigt var som hon tänkte.

I en av Pernillas videon ser vi nämligen Christina sitta ner och hålla för öronen medan alla andra står upp och sjunger. Det var nog inte för att hon tyckte det lät dåligt utan musiken var nog väldigt hög. Det kan vara känsligt med för högt ljud när man är lite äldre. Kanske var det Christinas markering till Benjamin att sänka ljudet lite?

Christina Schollin
Christina håller för öronen. Foto: Instagram

Annars verkade kvällen vara superlyckad för alla inblandade, även Christina delade med sig av bilder från konserten och hon såg riktigt pigg och glad ut.

Annons