Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernillas speciella beteende på skansen – tvingas bäras ut av vakter: ”Men vafan”

13 aug, 2023, 13:00 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla har varit programledare för Allsång på Skansen för första gången. Foto: TT

Pernilla verkar ha det lite svårt att släppa Allsång.

Annons

Familjen Wahlgren har alltid många bollar i luften. Pernilla har ett eget klädmärke, realityshow, scenshow och podd. Dotter Bianca driver flera egna företag och har blivit en av Sveriges största entreprenörer.

Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!Brand logo
Hen i kungafamiljen vill kändisarna sjunga med!

Pernillas succé i Allsång

Under sommaren har vi även sett Pernilla ta sig an ett av de mest prestigefyllda jobben i Sverige, nämligen att sjunga om "sött och salt" på Sollidenscenen i Allsång på Skansen. Hon har tagit över rodret efter Sanna Nielsens sju härliga år som programledare, och trots att vi älskar Sanna så har Pernilla verkligen gjort programmet till sitt.

Annons

Varje tisdag under sommarmånaderna har vi sett henne ta emot den glada och väldigt taggade publiken för att sjunga lite allsång tillsammans. Men nu är det bara ett program kvar för denna säsongen. Vilket både publiken, tittarna och Pernilla tycker är tråkigt.

Man får nog ett speciellt band till den där Sollidenscenen efter att ha stått där nio veckor i rad. Men under lördagen var det en annan familjemedlem som tog över scenen, nämligen Benjamin Ingrosso.

Benjamin tog över Skansen

Benjamin har under sommaren varit ute på en Sverige-turné och spelat flera av sina stora hits för publiken, det är faktiskt första gången Benjamin åker ut på turné med sina egna låtar.

På grund av hans stora popularitet så har det varit fulla hus som Benjamin spelat för och på Skansen var det inte sämre. Det var ett enormt publikhav som hade kommit för att lyssna på hans magi, inklusive familj och vänner.

Såklart var Pernilla väldigt stolt över sin son, men det verkade även som att hon hade lite svårt att låta honom ta över hennes älskade Sollidenscen.

Annons

Pernilla blev utburen av vakter

Kompisen Sofia Wistam delade med sig av ett klipp på Instagram som visar på Pernillas lite speciella beteende. I videon ser vi henne springa in på scenen innan konserten och börjar sjunga klassikern "Stockholm i mitt hjärta", precis som hon gör varje tisdag. Men plötsligt kommer det en vakt som får bära ut henne.

Pernilla Wahlgren
Här sjunger Pernilla för publiken innan konserten. Foto: Instagram

– Nej men va fan! Men snälla, nej det här är ju min scen, det är min scen, det är min publik, skriker Pernilla samtidigt som hon blir utburen av vakten.

Annons
Plötsligt blir hon utburen av en vakt. Foto: Instagram

Hela publiken skrattade åt den lilla händelsen som var inplanerad av både Pernilla och Benjamin. Efteråt kunde vi se Pernilla stå i publiken och låta sin son ta över för denna kvällen, det blev nog en kväll de sent kommer att glömma.

Annons