Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins nya lyxrenovering – nu reagerar följarna!

02 jul, 2022, 09:00 
Hans Wahlgren och Christina Schollin

Christina Schollin och Hans Wahlgren har fattat ett nytt beslut.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Christina Schollin, 84, älskar att tillbringa tid med maken Hans Wahlgren, 85. De har varit ett par sedan de var 20 år gamla och det verkar som att kärleken aldrig slutar att upphöra.

Nyligen firade paret 65 år tillsammans och man kanske skulle kunna säga att de uppnått kärlekens pensionsålder. Ofta delar paret med sig av exotiska bilder från Nerja, Spanien, där de ofta njuter av det varmare klimatet.

– Det är så underbart när man har hela dagen till sitt förfogande och det inte finns några måsten. Det finns inga tider att passa utan man tar dagen som den kommer, man simmar i poolen eller havet och njuter av en härlig lunch vid playan tillsammans med goda vänner, har Christina Schollin sagt till Expressen.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin har varit ett par i över 65 år.

Parets intensiva sommar

Men Nerja är inte det enda stället som betyder mycket för paret. Om somrarna bor de ute på Norra Lagnö, en plats som fått står betydelse för hela familjen Wahlgren.

Annons

Att samla hela familjen och slå sig ner i goda vänners lag är oerhört betydelsefullt för Christina Schollin och Hans Wahlgren. Förra året beslutade de sig dessutom för att området intill det stora röda huset behövde en uppgradering.

Intill huvudhuset byggdes det lilla röda huset, som gör att fler gäster nu får plats och kan hänga ute på Norra Lagnö, vilket Svensk Dam tidigare rapporterat om.

Christina Schollins stora förändring

Men har man väl börjat bygga är det vanligt att man inte kan sluta. Strax efter byggdes en lyxig pool och en stor altan. Nu visar det att ytterligare en detalj lagts till i vad som verkar vara ett ständigt pågående projekt.

”Här har vi haft ett partytält som Hans måste resa och riva vår och höst. Nu ska vi ha ett fast uterum som kan stå året om. Där vi kan umgås och ha härliga middagar med hela familjen oavsett väder”, skriver Christina Schollin på Instagram och visar en bild på hur det nya uterummet kommer se ut.

Annons

Följarna reagerar efter nya detaljen

Christina Schollins stora beslut verkar falla följarna i smaken. I kommentarsfältet är det flera som är tagna av det nya projektet!

”Kommer att bli perfekt! Ni har fått det sååå fint i ert paradis”, skriver en person.

Så härligt att ni satsar i hög ålder! Lev livet fullt ut! Heja!” skriver en annan.

Ja, det verkar verkligen som att Christina alltid har ett projekt på gång!

Foto: TT/Instagram

Annons