Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins starka ord om okända sonen: "Inga gränser"

11 jul, 2023, 17:00 
Vendela Lönnqvist
Visste du att det finns ytterligare en Wahlgren?
Visste du att det finns ytterligare en Wahlgren?

Christina Schollin skriver två texter till sin mindre kända son.

Annons
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Christina Schollin, 85, är inte bara skådespelerska med en rad filmer, teatrar och tv-serier i bagaget – hon är också mamma, farmor och mormor.

Tillsammans med skådespelaren Hans Wahlgren, som hon gifte sig med 1962, har paret fyra barn – och du känner nog igen dem ganska väl.

Det är såklart Niclas Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren.

Christina Schollins okända son

Men visste du att Christina och Hans har ett fjärde, mindre berömt, barn vid namn Peter Wahlgren?

Det är ju mäkta känt att familjen Wahlgren trivs i rampljuset, men Peter valde tidigt ett mer stilla och privat liv.

Till vardags arbetar han som brandman, och bodde fram till 2020 i en villa i Dalarna tillsammans med sin dåvarande fru och deras gemensamma son Hugo.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

Här bor Peter Wahlgren

För tre år sedan uppmärksammades det att Peter Wahlgren dock skilt sig och sålt huset i Dalarna för sju miljoner kronor, något Hänt rapporterat om.

Annons

Efter husförsäljningen och skilsmässan flyttade Peter hem till föräldrarnas gäststuga på tomten i huvudstaden igen – till Christinas stora glädje.

– Vår äldste son Peter har flyttat in där med sin sjuårige son. Det är meningen att det huset ska vara ett extraboende för barn och barnbarn, sa Christina i en intervju med Expressen.

Men vistelsen hos föräldrarna blev kort. Peter fick nämligen tag på ett annat hus i Dalarna, dit han och sonen Hugo flyttade till.

Peter Wahlgren fyller 60 år

Och snart kommer familjen för att hälsa på Peter och Hugo.

Tisdagen den 11 juli fyller nämligen Christina och Hans äldsta son hela 60 år – något hans mamma hyllar på Instagram genom en kärleksförklaring.

"En märklig känsla att upptäcka att ens barn är äldre än man själv känner sig!!! Peter - Att det i dag är 60 år sedan du gjorde mig till den lyckligaste Mamman i världen är nästan ofattbart!!! Alltsedan den dagen finns jag till för dig - var du än befinner dig. Och min kärlek till dig finner inga gränser", skriver Christina på Instagram och fortsätter:

"Peter - i dag 60 år - ditt första möte med din lillebror Niclas (född 8/7) två år senare var så rörande! Du sa senare: Mamma - det är så kul att ha en lillebror att skratta med! Fortsätt med det ni båda. Er syskonkärlek har ni hela livet och sluta aldrig att skratta med varandra. Och Peter - nu har du ju Hugo att skratta med. Vi - din familj kommer snart till dig i Dalarna och då ska vi skratta med dig och Hugo."

Annons