Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christina Schollins stora familjelycka – nu berättar dottern Pernilla

06 jul, 2022, 21:51 
Christina Schollin och Hans Wahlgren

Christina Schollin och Hans Wahlgren har fått en ny favorit i familjen!

Annons
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Familjen Wahlgren älskar att umgås med varandra. I Wahlgrens Värld har den fina familjerelationen dokumenterats flitigt och det är tydligt att familjemedlemmarna betyder mycket för varandra.

Senaste tiden har den också blivit betydligt större. Pernilla Wahlgrens, 54, pojkvän Christian Bauer har sedan tidigare egna barn och barnbarn, vilket innebär att Pernilla blivit bonusmormor.

”I väntan på egna barnbarn, njuter jag av Christian Bauers orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger, & tycker väldigt mycket om!” skrev hon på Instagram.

Christina Schollins familjelycka

Nyligen firade hela stora familjen midsommar ute på Norra Lagnö, där Christina Schollin och Hans Wahlgren har sitt ”Stora röda hus”.

Annons

Även Christian Bauer var på plats med sin mamma, barn och barnbarn, vilket verkade uppskattas enormt mycket av både Christina Schollin, 84, och Hans Wahlgren, 85.

– Nej men det funkar ju strålande skulle jag säga. För det första så hade ju mamma och pappa någon jämnårig att leka med, eftersom Christians mamma är precis lika gammal. Så det var ju kul för dem! säger Pernilla Wahlgren i podden Wahlgren & Wistam.

Hans Wahlgren och Christina Schollin
Hans Wahlgren och Christina Schollin har fått en ny lekkamrat.

Pernilla Wahlgren om midsommardagen

Ja, det ser onekligen ut som att familjen Wahlgren älskar familjen Bauer! Midsommarfirandet blev en succé och en dag som Pernilla Wahlgren kommer att minnas länge.

”VILKEN Midsommar!!! BÄSTA på länge!!! Min & Chrilles familj & vänner samlade tillsammans ute på vårt älskade Lagnö i det Stora Röda Huset…! Varmaste Midsommaren både i luften & i hjärtat! LYCKA!!! Hoppas ni alla hade en fin Midsommar också..!” skriver Pernilla på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons