Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Christina Schollins tragiska besked – bekräftar själv: ”Nu är det dags”

17 jun, 2024, 11:00 
Christina Schollin har bestämt sig för att sälja sitt älskade hus i Spanien.
Annons

Christina Schollin älskar att tillbringa tid i sitt älskade Spanien. Sedan 24 år tillbaka har hon ett härligt hus i staden Nerja, där hon sett till att njuta av livet när det varit för kallt hemma i Sverige.

Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!Brand logo
Skådespelaren Christina Schollin – vilken makalös karriär!

I Nerja är värmen sällan frånvarande. Här kan hon bekymmersfritt gotta sig åt sol, bad, tapas och andra förträffligheter som den spanska solkusten erbjuder.

– Det är så underbart när man har hela dagen till sitt förfogande och det inte finns några måsten. Det finns inga tider att passa utan man tar dagen som den kommer, man simmar i poolen eller havet och njuter av en härlig lunch vid playan tillsammans med goda vänner, har Christina Schollin sagt till Expressen.

Annons
Christina Schollin
Christina Schollin säljer sitt älskade hus i spanska Nerja.Karin Törnblom/TT

Christina Schollins trista besked

Men nu kommer Christina med det trista beskedet att hon säljer sitt älskade hus. I ett inlägg på Instagram bekräftar hon att det har blivit dags att ta farväl av ”Casa Angel”.

”Nu ligger mitt älskade Casa Angel ute till försäljning. Det har varit vårt andra hem i solen i 24 år. Men nu är det dags för någon annan att få njuta av sol och värme i underbara Nerja i framtiden”, skriver Christina Schollin.

Radhuset på 94 kvadratmeter har två sovrum och badrum. Den som vill lägga beslag på ”Casa Angel” måste betala närmare fyra miljoner kronor, enligt mäklarsidan.

Annons

Bor kvar på Norra Lagnö

Det stora röda huset på Norra Lagnö tänker hon dock behålla. Platsen har blivit en kär plats för hela familjen Wahlgren och om somrarna brukar de samlas där för att tillbringa lite kvalitetstid.

Christina har i en tidigare intervju med Hemmets Journal sagt att huset kommer att gå i arv.

– Pernilla och jag brukar säga att det är så fint det där, att se flera generationer uppleva samma plats. Hans och jag är stolta över att vi har lyckats bo kvar här. Som frilansare har det inte alltid varit lätt – det är ett stort hus som kräver en hel del renoveringar och så har vi samtidigt försörjt fyra barn. Det där kräver en massa omsorg och pengar.

Christina Schollin och Pernilla Wahlgren
Christina Schollin och Pernilla Wahlgren.Charles Hammarsten/TT

Foto: TT

Annons