Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Christinas oväntade sexskämt om Pernilla – inför alla

17 aug, 2022, 22:00 
Pernilla Wahlgren och Christina Schollin

Christina Schollins oväntade avslöjande!

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Christina Schollin, 84, och maken Hans Wahlgren, 85, älskar att tillbringa tid med familjen. På sociala medier delar de ofta med sig av familjemiddagar och trevligt sällskap.

Den kändistäta familjen brukar beskrivas som en klan och flera av medlemmarna är i dag stora namn i den svenska underhållningsbranschen.

Christina Schollins fantastiska sommar

Dottern Pernilla Wahlgren, 54, står väldigt nära Christina Schollin och duon syns ofta tillsammans. Det kan exempelvis vara på familjemiddagar eller härliga sommarkvällar.

Nyligen delade Christina Schollins med sig av härliga och soliga bilder från sommaren i Sverige och Spanien, där hon och Hans har ett sommarhus, och det verkar onekligen som hon haft en riktig pangsommar!

Annons

”Älskar båtliv !!!! Älskar Stockholms skärgård!! Härlig båtfärd till Ingmarsö i dag med sol och lagom vind. Att andas havsluft gör gott för kropp och själ”, skriver Christina Schollin i ett inlägg på Instagram.

Christinas och Pernillas gemensamma sexkrav

I ett annat inlägg delar Christina Schollin med sig av när hon och Pernilla Wahlgren hänger i poolen. På bilderna kan man se båda i sällskap med en uppblåsbar flamingo.

För vissa är det rosa djuret förknippat med swingers-livet, men för att det inte ska bli något missförstånd betonar Christina Schollin att varken hon eller Pernilla Wahlgren är intresserade av den typen av sexuell aktivitet.

”Sådan Dotter i Spanien - sådan Mor i Sverige. Obs! We like to swim - but we are not swingers!” skriver Christina Schollin på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons