Pernilla återförenas med exet - nya bilderna glädjer följarna

Pernilla återförenas med exet - nya bilderna glädjer följarna

Åhh vad fint!

Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”
0:59

Efter reklamen: Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

(0:59)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens 15-åriga son Theo har högst troligt haft minnesvärda dagar på sitt konfirmationsläger i sommar. När det hela avslutades i konfirmering igår var Pernilla märkbart berörd och stolt över sin son:

"Gemenskap, bibelskola, lek, bus, allvar, viktiga samtal, golf, dop (för vissa) kramfest, nya vänner, sunda värderingar minnen för livet OCH ett förarbevis för båt på det…! Så glad att min yngsta ville konfirmera sig , så att jag fick vara med om detta med ETT barn iallafall..! Bölade i dag i kyrkan när de konfirmerades… " skriver hon till senaste inlägget om återföreningen med sonen.

Wahlgrens sorg – berättar om diagnosen: "Fruktansvärt"

Pernilla har tidigare sagt att hon varit orolig över sonen eftersom att de inte har kunnat ha kontakt som vanligt. Lägret hade nämligen mobilförbud!

Pernilla delar med sig av sin oro i podden Wahlgren & Wistam:

– Detta är ju första gången någonsin sedan Theo var liten som jag inte kan ringa eller smsa honom varje dag. För han är ju då på det här konfirmationslägret och där tar de deras mobiltelefoner, berättar hon i podden.

Nya bilderna tillsammans med Theos pappa

Efter att Theo hade konfirmerats begav sig familjen till Beirut Café för att fira. På plats var då även far till Theo. Hela familjen såg ut att glädjas under Theos speciella dag.

Christina Schollins instagrambild har väckt reaktioner hos följarna. De är mycket glada över familjemedlemmens delaktighet.

"Vad trevligt att få se Theos pappa" skriver en användare.

"Grattis Theo. Fint att se att Theos pappa var med" skriver en annan.

Pernilla Wahlgrens familjelycka! Berättar om barnbarnen

Ja, stor del av familjen samlad alltså. Så trevligt!

Foto: Instagram