Pernilla Wahlgrens familjelycka! Berättar om barnbarnen

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Foto: TT/Instagram, Skärmdump

Snacka om härligt!

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren befinner sig just nu på sin älskade semesterö Marbella, i sitt oerhört lyxiga sommarresidens. Den nyinköpta villan är minst sagt en uppgradering från hennes lite mindre tidigare hus på ön, och hon delar gärna med sig av dagarna i solen.

Nu har det kommit nya gäster till solen, och det är en riktig familjefest!

Fick lämna

Man kan gissa att Pernilla är väldigt nöjd med sitt husköp, och det verkar som om andra i hennes närhet är minst lika nöjda över det privata paradiset.

Hon och pojkvännen Christian Bauer fick i veckan plötsligt besök av Benjamin Ingrosso och hans vänner – och det blev fullt hus!

– Det här huset, som jag bor i och som vi pratade om förra veckan, det var ju så lugnt och skönt, och det var bara jag och Christian. Det förbyttes ju då till något helt annat när det vällde in tolv ungdomar, berättar Pernilla i podden Wahlgren och Wistam.

Pernilla och Christian fick packa väskorna och söka husrum i hennes andra Marbella-hem, Casa Rosa, så det hela löste sig bra.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på Marbella

Turturduvorna fick flytta.

Foto: Skärmdump, Instagram

Carolas olycka fångas på film – otäcka scenerna

Orden om barnbarnen

Nu är det dags för nästa omgång av gäster! Pernilla, som är väldigt familjekär, verkar njuta mycket av att få ha hela pojkvännen Christian Bauers familj på besök.

"Äntligen kom Christians familj hit också!" Skrev hon på Instagram under den härliga familjebilden.

Christian, som liksom Pernilla har vuxna barn från en tidigare relation, har dessutom blivit morfar! Pernilla som hittills är utan, passar på att skämma bort sina bonusbarnbarn rejält med presenter.

"Tur att man har söta små bonus-barnbarn när man hittar gulliga små outfits på Västkusten!" Skriver hon och filmar när barnen ivrigt öppnar paketen.

Det verkar också som om de små liven har väckt en längtan av alldeles egna barnbarn.

"Målbilden: Att det en dag ska springa barnfota barnbarn här… Tills dess njuter jag av Christians fina små barnbarn…!" Skriver hon.

Pernilla Wahlgren skriver om barnbarn
Foto: Skärmdump, Instagram

Foto: TT/Instagram, Skärmdump