Christine Meltzers ofattbara glädjebesked – dottern klar för Melodifestivalen

Christine Meltzer och Ida-Lova

Nu kommer unga artistens kända koppling fram.
Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen
1:39

Efter reklamen: Cornelia Jakobs glädjekollaps efter vinsten i Melodifestivalen

(1:39)

Slå på ljud

I februari är det äntligen dags för alla schlagerälskare att bänka sig framför tv:n och följa med på den stora musikfesten som stavas Melodifestivalen.

Farah Abadi återvänder som programledare och får sällskap av den skånska komikern Jesper Rönndahl, som tidigare synts i program som Svenska Nyheter och På spåret.

– Det här är det största tv-program jag gjort, och det är såklart svinspännande. Jag har ju inte direkt utmärkt mig som en musikkille, så min roll är väl mer att hålla styr på alltihop – och att vara rolig, har Jesper Rönndahl sagt till SVT.

Ida-Lova Lind gör debut i Melodifestivalen

Även om artisterna ännu inte har presenterats, har flera avslöjanden kommit som på löpande band den senaste tiden.

Enligt Aftonbladet kommer artister som Victor Crone, Nordman, Wiktoria Johansson och ukrainska stjärnskottet Maria Sur att medverka.

Tidningen rapporterar även att en av artisterna är det unga stjärnskottet Ida-Lova. Redan som 13-åring gjorde hon storslagen succé och uppträdde både i Nyhetsmorgon och på Svenska hjältar-galan.

I dag har hon flera miljoner lyssningar på Spotify och tidigare i år släppte hon sitt debutalbum Hallå världen kan du stanna.

Christine Meltzers avslöjanden om hemliga maken Niclas

Dotter till Christine Meltzer

Ida-Lova har en ovanligt stark relation till Melodifestvalen. Hennes mamma är nämligen skådespelerskan Christine Meltzer, som dessutom var programledare för programmet 2010.

Och hon är onekligen vara väldigt lik sin mamma! På Instagram visar hon ofta upp likheterna mellan sig och Christine Meltzer.

Däremot delar hon inte sin mammas efternamn. Ida-Lova heter Lind i efternamn, efter sin pappa Niclas Lind.

Christine Meltzer och Niclas Lind

Christine Meltzer med maken Niclas Lind.

Eero Hannukainen/TT

Foto: TT