Ciara Zelmerlöw i tårar – händelsen med Måns blev för mycket

08 mar, 2023, 11:00 

Måns Zelmerlöws fru Ciara kunde inte hålla tillbaka tårarna.

Annons

Sedan 2019 är Måns Zelmerlöw gift med den brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw, tidigare Janson. Tillsammans har de två barn, och spenderar vardagen borta i London.

Det blir mycket jobb i Sverige för Måns del, men denna gång kallade "hemmaplan". Då råkade Ciara vara på plats – och det blev känslosamt.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöw om utmaningen med familjen

Att bolla familjelivet och karriären är svårt för många. Lägg till parametern att pendlingen sker tvärs över havet. Ja, så ser vardagen ut för Måns Zelmerlöw. Ciara och barnen har han i London, och en stor del av jobbet i Sverige.

Inspelningarna av Masked Singer, julturnén med Carola i fjol och en stundande vårturné, schemat är minst sagt fullspäckat. Att det är en utmaning är inget Måns hymlar med.

Annons

Saknaden efter frun och barnen Albert och nyfödda Ossian, samt sonen Archie som Ciara har sedan ett tidigare förhållande, är stor.

– Men jag har en oerhört förstående och stöttande fru som har varit helt otrolig i det här. Sen är det klart att jag saknar mina barn enormt, har han sagt till Expressen .

– Jag märker också hur mycket fyraåringen Albert saknar sin pappa.

Ciara Zelmerlöw i tårar – Måns starka ord

Därför var glädjen givetvis stor när Måns för omväxlingen skull hade en spelning i London! Ciara som inte behövde resa långt var självklart på plats, och det blev en tårfylld historia.

Måns valde nämligen passande nog att sjunga en låt han skrivit till frun Ciara. Hon postar en video på klippet med texten "BRB crying", vilket betyder ungefär "Kommer strax, jag gråter".

Låten i fråga heter Mirror, och släpptes 2020. Det är inte konstigt att Ciara blir rörd, i låten avlöser hyllningarna till henne varandra. Såhär lyder en vers ur låten, översatt till svenska:

Annons

"Jag ska säga dig att du är otrolig, du är ett sådant konstverk. En liten bit av himlen, precis som du är. Så låt världen veta att det inte finns någon som du. För med ett enkelt leende kan du lysa upp rummet. Låt dig bli älskad för du förtjänar allt. Du är en liten bit av himlen precis som du är"

Foto: TT/Instagram

Annons