Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ciara Zelmerlöw skickade iväg Måns - mitt under födelsedagen

15 jun, 2023, 10:50 
Felicia Plåt
Måns och Ciara
Måns och Ciara gifte sig 2019. Foto: TT

Måns Zelmerlöws fru Ciara är en höjdare på överraskningar.

Annons

Måns Zelmerlöw har haft en superkarriär sedan starten 2005. Han har vunnit Melodifestivalen och även hela Eurovision och gick rakt in i hela Europas hjärtan.

Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gångerBrand logo
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns fru i Masked Singer

Inte nog med det har han även varit programledare för Allsång på Skansen under tre somrar vilket han även gjorde med bravur. Under våren har han varit en av jurymedlemmarna i programmet "Masked Singer". Där han tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren och Felix Herngren försökte lista ut vilka kändisar som gömde sig under de olika maskerna.

Under ett av de senare programmen fick Måns en riktig chock. När "Vikingen" avslöjades trillade han av stolen då hans fru Ciara Zelmerlöw gömde sig under masken och hade visat sin sångröst under flera veckor.

Annons

– Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, det var fruktansvärt. Att den här personen har rest fram och tillbaka i nio veckor, hon är extremt flygrädd – och jag har inte fattat. Dessutom, jag har ringt och facetime:at för att kolla av, och då har hon legat i ett mörkt rum. Jag har trott att hon var hemma, sa han efter programmet.

Ciaras överraskning till Måns

Nu har Ciara ännu en gång slagit på stort för att överraska sin make. Under gårdagen fyllde artisten nämligen 37 år. På Instagram la han ut en bilder där han hade fått frukost på sängen av sin fru och barn.

– Tack så jättemycket för alla födelsedagshälsningar, jag hade en fenomenal dag, skriver han till inlägget.

Han delar även med sig av att hans fru fick en kompis att spela golf med Måns för att sedan bli överraskad med en hotellnatt tillsammans med sin fru. Och det bjöds på både drinkar och middag. Även detta delade de med sig av på Instagram och det såg ut som en riktigt lyckad födelsedag.

Annons