Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Claes Malmberg bryter med 20 år yngre flickvännen – orsaken bakom

02 sep, 2022, 16:00 
Claes Malmberg

Nu bryter folkkära skådespelaren tystnaden om singellivet!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

De senaste sex åren har den folkkära skådespelaren Claes Malmberg, 61, haft ett långdistansförhållande med Janiana Panchero Silva, 41, från Brasilien.

I intervjuer har han talat gott om sin utländska kärlek. Under coronapandemin blev det dock svårare att träffas och paret hade inte setts på över ett år när Expressen intervjuade honom förra året.

– Vi får härda ut och förhoppningsvis blir det en ännu djupare och bättre relation. Hon har ju varit svårt sjuk tidigare och vi har gått igenom mycket redan, så vi ska kunna klara detta också, sa han då.

Claes Malmberg: ”Trivs bra som ensam”

Paret träffades när Claes Malmberg var på semester. Men nu meddelar skådespelaren att det är slut med den 20 år yngre flickvännen. Det säger han i podcasten Bathinas skilda möten.

Annons

– Jag trivs ganska bra med att vara ensam. Jag har haft en relation under en period med en tjej från Brasilien, men nu är den slut. Det är inte så att jag varit helt ensam, men det har varit en sån där långdistansrelation. Vi har inte bott ihop, utan det har gått några månader och så har jag varit där. Jag trivs väldigt bra med att vara själv, om jag ska vara ärlig.

Claes Malmberg
Relationen är över mellan Claes Malmberg, 61, och Janiana Panchero Silva.

Skådespelaren om skilsmässorna

Claes Malmberg har varit gift tre gånger och har fem barn med fyra kvinnor. Han har inga planer på att gifta om sig i framtiden och ser äktenskap som ett avslutat kapitel.

– Alla mina skilsmässor har varit ganska odramatiska, åtminstone tycker jag det. Det har inte varit så mycket uppståndelse och bråk. Klart lite gråt blir det ju alltid, men det har inte varit några jätteuppbrott på det sättet, säger han och får frågan om han skulle beskriva sig som en kvinnokarl:

– Inte numer, men jag kanske var det när jag var yngre. Jag hade lätt för att få tjejer när jag var yngre. Nu är jag inte lika intresserad och kan inte riktigt avgöra om jag fortfarande är en kvinnokarl. Jag tror inte det.

Svensk Dam har sökt Claes Malmberg.

Foto: TT

Annons