Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Claes Malmberg om nya flickvännen – träffades på jobbet

30 jun, 2024, 13:00 
Victoria Morand
Karin Törnblom/TT
Berättar nu om privatlivet.
Annons
Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagarBrand logo
Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagar

Claes Malmberg har gjort stor succé på den svenska nöjesscenen genom åren och är idag en av våra mest älskade skådespelare och komiker.

Bakom strålkastarljuset har Claes hållit privatlivet för sig själv. Men i en ny intervju med Hemmets Journal öppnar han nu upp om bland annat den nyfunna kärleken!

Karin Törnblom/TT

Med en karriär som sträcker sig över flera decennier, har han trollbundit publiken med sitt skarpsinniga sinne för humor och sin enastående förmåga att växla mellan allvar och komik.

Annons

Från sina tidiga dagar i ståuppkomikens värld till sina hyllade teaterföreställningar, har Malmberg visat prov på en imponerande mångsidighet.

Hans roller i populära TV-serier och filmer, såsom Albert & Herbert och Pistvakt har verkligen gjort honom till en ikon inom svensk underhållning!

Kärleken med stort K

Claes familj består av hans fem barn och fem barnbarn. Sina barn har han fått med fyra olika kvinnor. Senast var han tillsammans med brasilianska Janiana Panchero Silva. De hade ett långdistansförhållande, men till slut kände Claes att han ville leva själv ett tag. Och han trivdes med det.

Men singellivet varade inte länge för Claes – för ett år sedan blev han träffad av Amors pilar igen.

Claes och den goda vännen, Tommy Körberg.Karin Törnblom/TT

Claes hade inga planer på att gå in i en ny relation men ibland kan man helt enkelt inte hejda kärleken!

Annons

– Jag blev på riktigt överraskad och kär på ett jävligt omoget sätt, en känsla som inte går att kontrollera. Jag bara njuter, säger Claes som beskriver flickvännen som en klok, empatisk och fantastisk person som tar Claes med alla fel och brister.

Träffades under arbetstid

De träffades ”i viss mån via jobbet” då de befann sig på samma arbetsplats. Han fastnade för en kombination av egenskaper, men framför allt är hon en klok, rolig och vacker person.

– Jag föll för allt. Det är svårare att förstå varför hon föll för mig, men jag frågar henne inte för då kanske hon får idéer.

Claes har ännu inte gått ut med vem den stora kärleken i hans liv är och vill försöka hålla relationen hemlig så länge det bara går.

Vi är så glada för din skull Claes! Lycka till med kärleken!

Bild: TT

Annons