Dan Ekborgs beslut i relationen med Therese, 31 – efter bara ett halvår

10 maj, 2023, 13:45 

Nu väljer Dan Ekborg att visa upp nya kärleken Lovisa.

Annons

Dan Ekborg har med sin karisma blivit något av en gigant på teaterscenen. Även på filmduken har han haft framträdande roller, inte minst i rollen som bakåtsträvaren Gunnar i Tomten är far till alla barnen.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Filmen är i dag given för många svenskar runt julen. Dessvärre gjorde inspelningarna att Dan Ekborg inte längre kan äta gröt, då det blev en del omtagningar vid middagsbordet.

– Det var för mycket gröt alltså. Jag har inte ätit gröt sen dess. Det är ett av mina mest stående minnen från inspelningen, har den folkkära skådespelaren sagt till Expressen.

Tomten är far till alla barnen
Dan Ekborg hävdar att det blev mycket gröt under inspelningen av Tomten är far till alla barnen.
Recept.se Nyhetsbrev

Dan Ekborg bekräftar nya kärleken Lovisa

Ja, Dan Ekborg må inte längre kunna njuta av gröt i samma utsträckning som tidigare. Däremot kan han njuta av nyfunnen kärlek och allt som kommer med förälskelsens krafter.

Annons

Allt avslöjades för bara några veckor sedan, när Dan Ekborg helt sonika bytte relationsstatus på Facebook till ”i ett förhållande” och en profilbild på sig och sin nya kärlek.

– Det känns fantastiskt bra. Jag får en chans till i livet, det är alltid trevligt. Det är så det känns, att man får en chans till i livet och det vet man ju aldrig om det ska hända igen, bekräftade Dan Ekborg för Svensk Damtidning.

Lovisa Hellstedt och Dan Ekborg
Lovisa Hellstedt och Dan Ekborg bekräftade nyligen kärleken för Svensk Damtidning.

Nya bilden på kärleken Lovisa

Nya kärleken är 31-åriga Lovisa Hellstedt. Paret träffades för ett halvår sedan och har redan hunnit flytta ihop med varandra.

Annons

Nu har de även tagit nästa steg och dykt upp på röda mattan tillsammans. I samband med premiären av Sara Sommerfeldts enmansshow Show Bizniz – på jiddisch på Dramaten sågs de stråla ihop som aldrig förr.

– Vi tyckte det här var ett passande sammanhang. Jag känner Sara Sommerfeldt sedan tidigare, vi har jobbat ihop men det var länge sedan. Vi har bland annat gjort en Beck film ihop, säger Dan Ekborg till Aftonbladet och ger kärlekslivet tio i betyg.

Lovisa Hellstedt och Dan Ekborg
Lovisa Hellstedt och Dan Ekborg på röda mattan tillsammans!

Foto: TT/Privat

Annons