Daniel Nannskogs stora sorg – döljer allt i VM-sändningarna på SVT

13 dec, 2022, 14:30 
https://image.svenskdam.se/ibraheemalsalman.jpg.jpg?imageId=8910732&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Ibraheem Alsalman

Nu bekräftar SVT-experten Daniel Nannskog sorgen.

Annons
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Daniel Nannskog har varit SVT-trogen i mer än tio år. Mest har han fått agera som expert i samband med fotbollssändningarna så som EM och VM. Han har även synts till i SVT:s satsning "Fotbollsmåndag" som avhandlar det allra hetaste från allsvenskan.

Nannskog har även en framgångsrik fotbollskarriär bakom sig. Anfallaren har spelat i Malmö FF och Djurgården. Han har även gjort ett par landskamper på meritlistan.

Men kanske är det de norska fansen som minns Nannskog allra bäst. Skåningen avslutade karriären i klubben Stabæk, där han gjorde över 100 mål på fem säsonger och uppnådde ikonstatus.

När Nannskog och hans familj flyttade hem från Norge blev han inom kort värvad av SVT – där han alltså jobbat som expert i över tio år.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Daniel Nannskogs stora sorg – döljer allt i VM-sändningarna på SVT

Daniel Nannskog är i dag aktuell som expert när SVT sänder fotbolls-VM. Det är redan ett tungt uppdrag att förmedla men i år är det ännu tyngre eftersom mästerskapet pågår i Qatar, som har kritiserats hårt för bristande mänskliga rättigheter.

– Det här är faktiskt en utmaning om jag ska vara helt ärlig. Jag är ju en sån person, jag har jävligt mycket känslor i mig! Jag älskar fotboll och jag går i gång på fotboll. Samtidigt vet man att det händer en massa skit i landet och då ska jag sitta där med mitt huvud och prata om fotbollen, att ”fan det här är så bra”. Den känns lite konstigt, men samtidigt måste vi ju också bevaka själva fotbollen.

– Om vi då hittar en bra balans där vi kan skildra hur det verkligen går till i Qatar och ändå kunna slå om till att nu pågår det trots allt ett fotbollsmästerskap, det tror jag är jätteviktigt, säger tv-experten.

Annons

Samtidigt som vi ser honom i princip varje dag i rutan så är det en detalj som många inte känner till. Daniel Nannskog är nämligen singel. Han skilde sig för drygt en månad sedan.

Nannskog och hans fru Marta lämnade in skilsmässopapprena till tingsrätten den 7 november, rapporterar Expressen. ”Skilsmässan ska föregås av betänketid”, står det i skilsmässoansökan.

– Det stämmer, det kan jag bekräfta. Men jag vill inte kommunicera mer än så, säger Nannskog när Expressen når honom.

Paret har två barn tillsammans. Nannskog har även två döttrar från ett tidigare förhållande.

Annons