Därför är inte Pernilla Wahlgren med i Så mycket bättre – splittringen med TV4

Därför är inte Pernilla Wahlgren med i Så mycket bättre

Pernilla Wahlgren har varit med i alla möjliga tv-sammanhang de senaste åren. Men Så mycket bättre har vi inte sett henne i.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?
Slå på ljud

Förra året gjorde sonen Benjamin Ingrosso succé i TV4:s lördagsunderhållning Så mycket bättre. Hans låttolkningar, bland annat av Silvana Imams Tänd alla ljus och Tommy Körbergs Judy män, blev extremt hyllade. Men Benjamin är ju inte den enda artisten i familjen Wahlgren. Mamma Pernilla började ju sin karriär som artist med det stora genombrottet i Melodifestivalen, där hon uppträdde med låten Piccadilly Circus år 1985.

LÄS MER: Därför är Niclas Wahlgren inte med i Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren om Så mycket bättre – och varför hon inte fått frågan

Men än har vi inte sett Pernilla tolka andra artisters låtar i Så mycket bättre och under en ny intervju i SVT:s Kvartsamtalet, med Parisa Amiri, får Pernilla svara på frågan om TV4-succén, som är många kändisars dröm.

Har du inte varit med i Så mycket för att du inte vill umgås med artistkollegor en hel vecka?

– Nej, jag har inte fått frågan. Det är sant.

Hur känns det?

– Ja, jag har väl tänkt att den kommer väl någondag, säger Pernilla och skrattar.

Du tänker inte att de inte ser dig som artist?

– Nej, herregud. Lili och Susie har ju varit med. Och de har ju inte jobbat som artister på länge. De jobbar väl som veterinärer idag?

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"

Men i och med realityprogrammet Wahlgrens värld, som just nu är inne på sin 10:e säsong, har Pernilla fullt upp ändå. Och Parisa Amiri passar också på att fråga om det inte finns risk för en kollektiv Wahlgren-utmattning. Eftersom nästan alla i familjen är kända och syns på tv.

– Det går ju knappt att sätta på tv utan att man ser någon i familjen. Absolut. Men vi är också restriktiva. Vi tackar inte ja till alla andra förfrågan. Många vill ju att vi ska göra saker ihop. Men ja, det finns absolut risk att folk tröttnat, säger Pernilla.

LÄS MER: Så mycket tjänar Pernilla Wahlgren – svindlande beloppet!

Foto: TT