Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför får Robert Wells inte vara med i Så mycket bättre: "Går ju inte"

08 jun, 2024, 10:00 
Alice Lövholm
Robert Wells tittar fram bakom en glasdörr.
Robert Wells nobbas från att medverka i Så mycket bättre. Foto:Malin Arnesson / Aftonbladet / TT
Robert Wells nobbas. Hans låtar får inte bli "så mycket bättre" – nu berättar han varför.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Det är framför flygeln med det långa håret som vi känner igen honom.

Robert Wells har samarbetat med artister som Celine Dion, spelat på stora scener runt om i världen och tycks inte planera att varken sluta spela eller klippa av det ikoniska håret.

– Jag klipper mig när håret faller av. Jag siktar på att bli pianospelande biker med en grå hästsvans, säger Wells i en chatt på Aftonbladet.

Robert Wells om varför han nobbas

Robert har aldrig fått frågan om att medverka i TV-programmet Så mycket bättre. Något han inte verkar ta alltför hårt på.

– Nej, men det är väldigt naturligt att jag inte fått det. Jag har ju inga sånglåtar. Så det skulle vara svårt för andra att tolka mina låtar, det finns ju inga texter, säger Wells till Nöjeslivet.

Annons

Till sajten uppger artisten att han tycker mycket om programmet som välkomnat stora artister i 14 säsonger.

– Det är inte frågan om att inte vilja. Det är frågan om att, det går ju inte. Hade jag haft sånglåtar, ja absolut hade jag tackat ja om jag fått frågan.

Robert Wells sitter bakom flygeln.
Robert Wells verkar inte ta allt för hårt på exkluderingen från tv-programmet Så mycket bättre. Foto:Malin Arnesson / Aftonbladet / TT

Drömmer om andra TV-projekt

Robert uppger för Nöjeslivet att han gläds åt andra tv-projekt han fått göra genom åren. Han medverkade ju i ett annat "Så" program, Så ska det låta, i nio år men nu drömmer han om ett nytt tv-koncept.

– Det enda som jag skulle tycka vore kul att göra, och det tror inte jag är linjär-tv-aktuellt. Men jag hade velat göra ett program med inte artisterna, utan alla duktiga musikerna som har figurerat i folks ögon genom alla år. De här hantverkarna, det hade jag velat gjort! Men du hör ju själv, det är så smalt, uppger han till Nöjeslivet.

Vi får se om drömmen i verklighet. Innan dess blir det mer live-musik med Robert som i sommar är aktuell med sin succéfestival Rhapsody in Rock vid Dalhalla. Festivalen som firar 35-års jubileum gästas denna gång av artister som Johnny Logan och Billy Dean.

Foto: TT.

Annons