Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför försvann Anna Brolin från rutan – stora bråket i TV4: "Skitdumt"

12 feb, 2024, 13:00 
Anna Brolin
Anna Brolin saknades i söndagens avsnitt av Farmen – här är sanningen bakom frånvaron.
Annons

Anna Brolin och Farmen har blivit synonyma med varandra. I fyra år har Efter Fem-profilen programlett den legendariska realityserien.

Årets säsong har varit hektiskt och bjudit på både avhopp och bråk. Och nu har tittarna fått ännu en anledning att chockas.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin försvinner från Farmen

I senaste avsnittet av Farmen är Anna plötsligt borta. Det brukar vara hon som dikterar samtalet i tinget, som ett slags summering. Men den här gången är det deltagarnas mentor Hans Wincent som tar hennes plats.

Annons
Anna Brolin
Vad gjorde du på din lediga dag, Anna?

– Nu behöver ni inte vara så himla nervösa för att det är jag som står här i dag. Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt att lufta den här fina västen ni har gjort åt mig, säger Hans i programmet.

Enligt TV4 var Anna Brolins frånvaro planerad på förhand. Det rörde sig alltså inte om någon plötslig sjukskrivning eller dylikt.

– Att Anna var borta var planerat sne länge, hon var helt enkelt ledig, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på Farmen, till Svensk Dam.

Annons

På Instagram kan man se att Anna mår bra och att hon tillbringade söndagsnatten med att kolla på Super Bowl, som ju sändes i TV4 Play.

Anna Brolin missade bråket i TV4

När Anna var borta missade hon en mindre skandal – ännu en den här säsongen. Två av deltagarna, Maxine och Justine, blev påkomna med att ha brutit mot programmets regler. De lämnade farmen för att skaffa mat.

Som straff blev de fråntagna sina skyddsamuletter.

– Jag vill ju ha amuletten för att kunna tävla ifall något skulle skita sig. Samtidigt som jag förstår att jag blir av med den, det är inga konstigheter. Rätt ska vara rätt, säger Maxine i programmet.

– Varför vi gjorde det var för att vi behövde lite spänning. Det var skitdumt. Jag ångrar mig självklart men det var också lite kul under tiden vi gjorde det, säger Jennifer.

Annons