Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför försvinner Petra Malm från Robinson – TV4 bekräftar egentliga orsaken

14 feb, 2024, 10:00 
Petra Malm kommer inte att synas i nästa Robinson-säsong.
Annons

Petra Malm har gjort sig känd som en hårdhudad, bestämd och disciplinerad TV4-profil. Det var också dessa egenskaper som gjorde att hon landade programledarrollen för Robinson för några år sedan.

Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”Brand logo
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”

Nu har hon avverkat sin andra säsong, hunnit bli lite varm i kläderna och vet vad som krävs för att drilla deltagarna till max och se till så att det bjuds på underhållning i sann Robinson-anda.

Och för den som saknar Robinson behöver inte hålla ut särskilt länge. TV4 har nämligen presenterat deltagarna för nästkommande säsong, som har premiär den 17 mars på TV4 och TV4 Play.

Annons
Petra Malm
Petra Malm är inte med i kommande säsong av Robinson.Pernilla Thelaus PETH

Petra Malm försvinner

Däremot blir det en säsong utan Petra Malm, bekräftar TV4. Hon lämnar i stället över stafettpinnen till Robinson-veteranen Anders Lundin, som ser fram emot den kommande utmaningen.

– Det brakar i gång med dramatik på en gång. En väldigt laddad tävling det första som händer och sedan får vi två väldigt, väldigt olika läger, säger Anders Lundin i ett pressmeddelande.

Därför byts Petra ut

Att Petra Malm saknas har dock sin förklaring. De senaste säsongerna har nämligen hon och Anders Lundin delat på programledarjobbet och gjort varannan säsong, eftersom Petra inte vill vara ifrån sin familj för länge.

Annons

Som Anders tidigare sagt till Hänt.

– Det är roligt, men det räcker kanske en gång om året, om man har familj och barn i varje fall, och det har hon och det har jag.

Anders Lundin
Anders Lundin gör comeback i Robinson 2024.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons