Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför har inte E-Type synts med Melinda Jacobs sedan bebisens födsel

05 apr, 2023, 06:00 
Turturduvorna Melinda Jacobs och E-Type har inte fångats på bild tillsammans på månader. Det här är förklaringen bakom.
Annons

Kärlekssagan Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs blev ett faktum i april i fjol, och sedan dess har romansen tagit stormkliv framåt.

En förlovning, en flytt och en bebis senare – men nu har det varit tyst ett tag. Det här är varför Martin Erikson lyser med sin frånvaro.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och E-Types tuffa tid

Melinda och Martin fick sin efterlängtade bebis Izadora i mitten av januari, och den lilla flickan tog paret med storm.

– Det var väldigt speciellt. Det gick väldigt fort, i början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma… Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda, berättade Martin kort efter födseln i Efter fem.

Annons

Den första tiden var såklart ljuvlig, men också kämpig, som för alla nyblivna föräldrar. I sin podcast berättade Melinda att lilla Izadora drabbades av en förkylning, och Melinda fick kurera sin nyfödda.

– Jag mår ganska bra men lider av ganska svår sömnbrist. Lillan har varit ganska sjuk så jag har inte sovit alls mycket, berättade hon då.

E-Type, Melinda Jacobs och deras nyfödda bebis gästar Efter fem på länk.
Lilla Izadora gjorde tv-debut bara några dagar gammal.

Sanningen bakom E-Types frånvaro

Men nu är både mamma, pappa och barn friska och krya. Och det är många som engagerar sig när det kommer till Melinda och E-Type, och så fort Melinda delar en bild på bebisen jublar följarna.

Därför har många säkerligen noterat att E-Type inte synts till på Melindas Instagram sedan mitten av januari, när bebisen kom. Det finns däremot ingen anledning att oroa sig. Den 13 mars gav Martin och Melinda en öppenghjärtlig intervju till Amelia, där de bland annat slog ned alla elaka rykten. Han har nämligen köpt ett "eget" hus precis vid Melindas villa, för att kunna jobba i:

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går.

Anledningen till att han inte syns så mycket på Instagram är simpel, han är helt enkelt mer privat av sig – och har dessutom förmodligen fullt upp med jobb. I sommar ger han ju sig ut på Sverigeturné!

Foto: TT

Annons