David Hellenius beteende ihop med Tilde – händer varje dag: "Privat"S

16 nov, 2022, 11:00 
AvIbraheem Alsalman

David Hellenius och Tilde de Paula har känt varandra länge.

Annons
David Hellenius och Renée Nyberg om sina drömgäster
David Hellenius och Renée Nyberg om sina drömgäster

1997 dök David Hellenius upp i rutan för första gången i TV4-programmet Fredagspuls. Svenska folket fattade snabbt tycke för den unge programledaren och resten är, som man säger, historia.

I dag är David en av TV4:s mest framstående profiler med många lyckade program i bagaget.

David har lett program som Let's Dance, Hellenius hörna och nu senast succén Masked Singer.

Att han uppskattas av tittarna är tydligt. Så fort han dyker upp i rutan trillar hyllningarna in – och det är inte så konstigt att tittarsiffrorna kanske rusar upp.

Recept.se Nyhetsbrev

Hellenius är såklart en folkkär programledare och har tidigare lett galor och program. Som sagt så ledde han Let's Dance – tillsammans med vapendragaren Tilde de Paula Eby, 50.

Annons

Duon har känt varandra länge och de har också berättat om deras nära relation. Uppenbart att de kommer väldigt bra överens!

I veckan fyllde Tilde hela 50 år – och det uppmärksammades stort! Den folkkära programledaren, som ofta syns i Efter Fem, firade födelsedagen i Mallorca tillsammans med familjen.

David Hellenius okända relation till Tilde: “Mest privat”

I måndagens Efter Fem ringde redaktionen upp henne och gratulationerna strömmade in från såväl tittare, vänner och kollegor.

– Alltså sången, och alla som var med på sången, det var helt galet, säger Tilde de Paula i sändningen enligt Expressen och lägger sedan till:

– Jag mår oförskämt bra och jag är omtumlad och jag har varit omtumlad ända sedan det här firandet började.

Hon fick även gratulationer personligt – från bland annat Peter Jihde – och David Hellenius.

– Som kompis är hon en väldigt viktig person för mig. Alla borde ha en Tilde i sitt liv, en sån där som alltid backar upp, säger Hellenius känslosamt och fortsätter:

Annons

– Vi pratar dagligen, mest privat. Hon har verkligen varit med mig i de jobbigaste stunderna och de roligaste stunderna. Jag hoppas att vi kommer vara så mot varandra i 50 år till, jag vill det i alla fall.

Annons