David Hellenius i chock efter Pernilla Wahlgrens intima avslöjande: "Där går gränsen"

När Pernilla Wahlgren gjorde ett stort avslöjande om Christian Bauer fick det David Hellenius och Renée Nyberg at reagera starkt.

Slå på ljud

I början på sommaren kom glädjebeskedet som många väntat på i flera år – Pernilla Wahlgren är kär!

Till en början var det ett stort hemlighetsmakeri kring vem den lycklige mannen var, men senare luskades det fram att det var modellen och försäljningschefen Christian Bauer som fångat realitystjärnans hjärta.

Redan efter första natten ihop avslöjade Pernilla att hon hade fått ligga under en inspelning av den tionde säsongen av Wahlgrens värld. Men i och med att det tar drygt ett halvår innan en inspelad säsong sänds på tv, fick inte allmänheten veta något då.

Men det var ändå flera som visste, ja, i princip alla i familjens närmsta krets fick veta typ samma dag, och bland dem fanns programledarmakarna David Hellenius och Renée Nyberg.

Bianca och Benjamin Ingrossos reaktion efter Pernillas besked

Det är i det sista avsnittet i den senaste säsongen av Wahlgrens värld som tittarna får se hur det gick till när Pernilla avslöjade om sin heta natt med Christian Bauer.

När Bianca fick reda på sexnyheten blev hon fullkomligt till sig av lycka och ringde direkt till sin bror Benjamin, som i sin tur ringde till sin mamma och ifrågasatte vad som hänt.

"Mamma, har du legat" Nej men på riktigt har du gjort det? Var det bra?" säger han och blir smått äcklad över sin mammas intima besked.

David Hellenius chockad efter Pernilla Wahlgrens beteende

Dagen efter befinner sig Pernilla på Östermalmstorg med äldsta sonen Oliver där de väntar på Bianca, och då dyker plötsligt David Hellenius och Renée Nyberg upp i rutan.

Skärmdump Wahlgrens värld / Discovery plus / Kanal 5

De stannar upp när de får syn på Pernilla och börjar småprata varpå Pernilla vänder sig till Renée och säger:

– Vi måste träffas och prata mer, det där vi pratade om, du och jag.

Hon ger Bytt är bytt-programledaren en mystisk blick fortsätter:

– Klart!

Renée blir helt till sig och David förstår vad det hela handlar om då Pernillas fnitter gör det uppenbart.

– Men har du talat om detta i tv, frågar Renée och David tillägger:

– Nej men där går gränsen!

När Pernilla sedan bekräftar att hon faktiskt har berättat för produktionen om kärleksnatten med Christian blir de totalt chockade.

– Nää, va?! Är det sant? Stackars xxx, säger då David.

Det var inte bara produktionen som fick veta att Pernilla hade legat, hon berättade själv till hela ensemblen av "Pernilla Wahlgren har hybris", och när Bianca och Benjamin fick reda på det spred de det vidare samma sekund. Ja, både anställda på Biancas kontor och restaurangägare där Benjamin brukar hänga fick veta – och alla var överlyckliga för Pernilla som då hade levt i celibat i flera år.

Foto: TT

LÄS MER: Christina Schollin om Pernillas drastiska förändring efter Christian: "Helt ny människa"

LÄS MER: Sprickan mellan Tareq Taylor och David Hellenius – efter avslöjandet om julvärden

LÄS MER: Kungens hårda kritik mot Hey baberiba: "Förlöjligade oss"