Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Hellenius och Renée Nyberg bekräftar misstankarna – har bestämt sig

21 dec, 2022, 23:00 
Renée Nyberg och David Hellenius på Kristallengalan 2022 och en bild på Renée ensam

Efter alla år – nu kommer ett besked från paret.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Titel Sveriges hetaste tv-par går med rättvisa att tilldela Renée Nyberg och David Hellenius. Makarna har båda blivit utnämnda årets kvinnliga respektive manliga programledare flera år, och är storfavoriter i rutan.

David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

Nu kommer både Renée och David med ett besked om framtiden.

David Hellenius besked om framtiden för Hellenius hörna

På Davids håll är det programmet Hellenius hörna som står i fokus. I snart femton år har han bjudit in kända gäster för samtal med högt till tak – till och med prins Carl Philip gjorde en oerhört sällsynt tv-medverkan där.

I helgen gick säsongens sista avsnitt av stapeln, med gäster som Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw, och Gunde Svan. Efter det har många undrat: kommer det en till säsong?

Annons

Nu väljer David Hellenius att avslöja roliga nyheter om programmets framtid på sin Instagram. Och visst är det precis som man trott, efter den storslagna succé det varit, och med ett jubileum runt hörnet. Visst verkar programmet komma tillbaka – och det med besked.

– 2023 fyller Hörnan femton år och vi har redan storslagna planer för firandet, skriver David på Instagram efter att han hyllat sin redaktion.

Måns Zelmerlöw har Carolas rosa släp runt sin panna, under inspelningen av Hellenius hörna med David Hellenius och Carola Häggkvist
Det gick vilt till under säsongsavslutningen.

Beskedet om Renées brygga

Renée Nyberg kan även hon glatt skryta med ett riktigt succéprogram i rutan, nämligen Renées brygga. I åtta säsonger har hon träffat kända svenskar som berättar om sina starka livsöden och många skratt.

Och visst kommer även Renée med ett glatt besked: det blir en nionde säsong! Redan i januari har programmet premiär, och gästlistan är minst sagt imponerande. Där återfinns riktigt stora namn, såsom Carina Bergfeldt, Tareq Taylor, Kikki Danielsson och Charlotte Kalla.

Vilka glädjande besked för alla som gillar Renée och David i rutan, och visst är det många. David har ju vunnit årets manliga programledare på Kristallengalan hela åtta gånger, och Renée sin motsvarighet tre gånger.

David Hellenius och Renée Nyberg pussar varandra på Kristallengalan 2022
Ett par som minst sagt går igenom rutan!

Foto: TT

Annons