Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Hellenius, 50, och Renée Nybergs, 57, gemensamma beslut i det tystna

28 feb, 2024, 16:00 
David Hellenius och Renée Nyberg
David Hellenius och Renée Nyberg agerar i det tysta – på den mycket speciella dagen.
Annons
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”Brand logo
Renée Nyberg om första mötet med David Hellenius: ”Går inte att förklara”

David Hellenius, 50, och Renée Nyberg, 57, träffades under en TV3-inspelningen och visst sa det "klick". Sedan gick det undan.

Ja, 2003 bekräftade Renée för Aftonbladet att hon och David var ett par. Tre år senare välkomnade de sonen Leo, 17, till världen, och 2009 gifte de sig.

På den vägen har det fortsatt. Renée och David har alltså varit ihop i 19 år och gifta i 15, och har därmed en hel del erfarenhet av det som händer i dag...

Renée Nybergs ord om tjafsen

Renée och David har uppenbarligen knäckt koden till det här med ett långt äktenskap. Samtidigt är de bara människor – självklart kan de också tjafsa.

Ett sådant vardagsgroll som Renée delat med sig av gäller städning, där David är den mer pedanta av de två.

Annons

– I grälen är jag den tysta och lugna, som biter ihop, medan han är känslomässig och agerar ut. Men vi ser till att inte älta, utan att lösa saker snabbt. Vi har övat på det där, det tror jag är viktigt för par. Målet är att bråka bra när man ska göra det. Att försöka förstå och säga att man fattar vad den andra menar. Att släppa prestigen och erkänna sina svagheter, har hon sagt till Hälsoliv.

En unik insyn. David och Renée är rätt sparsamma med att prata om varandra i intervjuer, och att ge glimtar av varandra på sina Instagramkonton.

Ja, i båda sammanhangen brukar de mer fokusera på sina olika jobb-bestyr, och därmed är det inte heller konstigt att de är tyst från bådas håll en dag som denna.

David fyller nämligen 50 år vilket makarna såklart firar i någon form. Men det är också ett firande de håller för sig själva.

David Hellenius och Renées beslut

David och Renée skördar båda framgång efter framgång i sina arbetsliv och träffades som sagt via just ett gemensamt jobb.

Men detta, att göra tv ihop, är inte något vi sett på många år. Men det är inte en dörr som makarna stängt.

– Vi har bara gjort någon gala ihop. Men jag stänger inga dörrar där. Jag tycker att det hade varit kul att göra något, när vi hittar något som passar så vore det kul att göra något ihop, har David tidigare sagt till Svensk Damtidning.

David Hellenius och Renée Nyberg kysser varandra
Framgångsrika David Hellenius och Renée Nyberg kysser varandra med varsitt Kristallen-pris i sina händer.Karin Törnblom/TT

Foto: TT



Annons