David Hellenius ord om kändiskvinnan – efter långa äktenskapet med Renée

David Hellenius ord om kändiskvinnan – efter långa äktenskapet med Renée

Foto: TT

David Hellenius ord om Agneta Sjödin – framför frun.

David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée
0:52

Efter reklamen: David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

(0:52)

Slå på ljud

David Hellenius är högaktuell som programledare i programmet Masked Singer. Varje fredag möter han ett gäng tokigt utklädda kändisar som sjunger och dansar på scen – utan att någon vet vem det är.

Sedan är gissningen i full gång. Juryn, bestående av bland annat Pernilla Wahlgren har i uppgift att lista ut vem som döljer sig bakom masken, en uppgift som är svårare än det låter. Senast att lämna tävligen var artisten Lasse Holm, förklädd till en koala i en astronautdräkt.

Sonens karriär

TV4-paret Reneé Nyberg och David Hellenius har varit gifta i 13 år, och har en son tillsammans, Leo Hellenius. Sonen har inte valt programledarspåret som sina föräldrar, utan har valt att satsa på en karriär som fotbollsspelare.

Däremot gjorde han en kort visit i TV-rutan. 2016 hade Leo en roll i både TV4s Finaste familjen, och SVTs julkalender Selmas saga.

– Han är rolig, ibland kan han bara säga lite roliga saker så nej, det är inte så jobbigt. Jag vill bli skådis när jag blir stor, jag har varit med i Julkalendern och Finaste Familjen och det är jättekul, berättade Leo Hellenius för Hänt året efter skådespelardebuten.

Kaxiga skämtet

David och Renée befinner sig på varmare breddgrader, och på Davids Instagram passar han på att ladda upp en klipp på frun. På videon ser vi Renée i munskydd, solglasögon och hatt och hon är svår identifierad.

David bestämmer sig för att skoja till det, och upprepar orden "Av med masken!", som ett en klassisk fras i upplösningen av programmet Masked Singer.

När hon tar av sig masken, eller ja, munskyddet, och ser Renée spelar han förvånad, och fäller en kommentar om en annan programledarkvinna...

– Va? Du skämtar? Har det varit du hela semestern? frågar han frun.

– Hade ingen aning! Alltså jag gissade ju på Agneta Sjödin! Nästa semester är det någon annan!, avslutar David videon.

Foto: TT

LÄS MER: Här avslöjas bluffen i Masked Singer – i sändning!

LÄS MER: Relationerna i Masked Singer som tittarna inte får se

LÄS MER: Chocken! Här dyker kungen upp i Masked Singer