Bakom kulisserna på Masked Singer: Relationerna som tittarna inte får se

Bakom kulisserna på Masked Singer: Relationerna som tittarna inte får se

Karin Törnblom/TT

I tv-rutan ser alla ut att vara sams – men hur är det egentligen?

Mysteriet i Masked Singer Sverige!
1:30

Efter reklamen: Mysteriet i Masked Singer Sverige!

(1:30)

Slå på ljud

På fredagskvällen hade den andra upplagan av TV4:s populäraste underhållningsprogram Masked Singer premiär.

När konceptet kom till Sverige i fjol slog det både Let´s Dance och Solsidan gällande tittarsiffror. Hela två miljoner svenskar satt bänkade i tv-sofforna, och det verkar som att engagemanget kring gissningsleken blir enormt även i år.

Precis som förra året ser vi David Hellenius som programledare, och Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren i panelen som ska försöka lista ut vem som döljer sig bakom respektive mask.

Men det kan gå hett till i programmet. I fjol lyckades Pernilla bäst då det blev en fullträff på flera av kändisarna, medan det gick mindre bra för Felix. Och det är inte sällan som de "snor" varandras gissningar.

Så hur ser relationerna dem emellan egentligen ut?

Avslöjandet om relationerna i panelen i Masked Singer

Ingen i panelen kände varandra särskilt bra innan inspelningarna drog i gång. Men efter säsongsavslutning gick de ut som ett sammansvetsat gäng.

Nour El Refai tackade ja till säsong två på ett villkor – att det var samma gäng som första omgången. Även Pernilla menar att kollegorna har gjort upplevelsen till det bättre.

– Vi blev väldigt tajta i gänget under inspelningen förra året, så det var bara en ren glädje att få göra detta igen, säger hon till Expressen och får medhåll från Måns Zelmerlöw:

– Inför kände jag ingen i panelen, men nu efteråt har vi hängt ganska mycket privat alla fyra. Jag är väldigt glad att jag lärt känna de andra och jag tror att det är vänskaper som kommer att hålla i sig länge, berättar han.

Foto: TT

LÄS MER: Tittarilska mot TV4 efter premiären av Masked Singer: "Fruktansvärt"

LÄS MER: Jurymedlemmen sparkad från Let's Dance utan motivering – storbråk med TV4

LÄS MER: Hemligheten i Masked Singer avslöjad – panelen chockad