Hemligheten i Masked Singer avslöjad – panelen chockad

David Hellenius och Måns Zelmerlöv.

Den andra säsongen av "Masked Singer" bjuder på flera överraskningar. En chockar juryn fullständigt.

Mysteriet i Masked Singer Sverige!
1:30

Efter reklamen: Mysteriet i Masked Singer Sverige!

(1:30)

Slå på ljud

Den andra säsongen av "Masked Singer" inleds under fredagen. Panelen som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El-Refai och Felix Herngren ska gissa vilken känd svensk som befinner som bakom en specifik mask. Den första säsongen blev en stor succé. Närmare två miljoner svenskar satt bänkade på fredagarna och följde programmet. "Masked Singer" belönades och blev utsett till "bästa underhållningsprogrammet" under Kristallengalan.

Nu har TV4 annonserat flera förändringar när det gäller den andra säsongen. Bland annat kommer tittarna få ta del av ett program som sänds efter "Masked Singer". Det heter ”Unmasked Singer” och programleds av Arantxa Alvarez. Programmet kommer att fokusera på deltagarna som blir avslöjade samtidigt som ledtrådarna kommer att gås igenom.

Ändringen som chockar juryn

– Vi kommer att beta igenom alla ledtrådar, avslöja lite fler hemligheter och vi bjuder även på lite så ”exclusive behind the scene”-material, berättar Alvarez för Expressen.

Men under det första programmet av den andra säsongen kommer en överraskning som inte ens juryn är medveten om, enligt programledaren David Hellenius. Det nya momentet ”Hemliga väskan” kommer att introduceras där panelen tvingas att låsa in sina första gissningar. Gissningarna kommer sedan att öppnas under "Unmasked singer"

– Den öppnar vi bara i ”Unmasked Singer”. Enbart där, säger Arantxa Alvarez till Expressen.

Men där kan även deltagare som juryn har gissat på dyka upp.

– Vi har ju teknologi, vi kan ju ringa upp. Så definitivt att vi kommer att få med fler personer i programmet än man tror från början, säger Arantxa Alvarez.

Foto: TV4.

LÄS MER: Viktor Philipson ryter ifrån efter Carolina Gynnings beslut: Lägger sig under kniven igen

LÄS MER: Mikael Sandström indragen i stort bråk: Anklagas för maskning

LÄS MER: Steffo Törnquist i sorg efter tragiska händelsen i familjen – såren rivs upp igen