Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga kändisarna i Masked Singer 2022 – nu avslöjas de tävlande

27 feb, 2022, 14:00 
AvIndra Nordemar

Premiären av nya Masked Singer är en månad bort. Men redan nu avslöjas deltagarna.

Annons
Masked Singer Sverige 2022 - allt vi vet om säsong 2Brand logo
Masked Singer Sverige 2022 - allt vi vet om säsong 2

Den 25 mars är det premiär för den andra upplagan av succéprogrammet Masked Singer. Fjolårets säsong fick skyhöga tittarsiffror – närmare två miljoner svenskar satt bänkade i tv-sofforna under det första avsnittet, och på Kristallengalan blev det utsett till ”bästa underhållningsprogram”.

– Tittarmässigt är det här den bästa premiären vi har haft på TV4 någonsin. Ingenting av det vi har gjort i modern tid, från Let's dance till Solsidan, har kommit upp i samma premiärsiffror. Så vi är naturligtvis enormt glada, har Fredrik Arefalk, kanaldirektör på TV4, tidigare sagt till DN.

Deltagarna i Masked Singer 2022 avslöjas

Konceptet som härstammar från Japan går ut på att svenska kändisar uppträder i extravaganta förklädnaden. Och det som engagerar många är mystiken kring vem som gömmer sig där under.

Annons

Den senaste veckan har TV4 börjat släppa ledtrådar på årets tävlande på Masked Singers Instagram. Via korta inzoomade klipp på de överdådiga handgjorda kostymerna, samt en textrad som "Det bästa jag vet är dans & musik" har de nu dragit i gång gissningsleken.

Och nu släpper de den första helbilden på en av dräkterna: Sagoträdet! Ledtråden lyder: "Jag har starka rötter"

Karaktärerna kommer att avslöjas allt eftersom fram tills premiären – men redan nu kan alltså de engagerade tittarna börja spekulera – vem är kändisen bakom masken?

Foto: TT

Annons