Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

De pekas ut som Kristian Luuks och Fredrik Lindströms ersättare i På spåret

24 nov, 2023, 17:30 

Kända På spåret-deltagarna pekas ut som Kristian Luuks och Fredrik Lindströms ersättare.

Annons

På spåret rullar vidare med en ny säsong. Som så många gånger förr är det Kristian Luuk och Fredrik Lindström som sitter i förarsättet och rattar programmet genom att ställa relevanta frågor kring olika resmål.

Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

I över 15 år har duon varit ett tryggt sällskap för alla resglada och vetgiriga svenskar, som varje vecka bänkar sig framför programmet för att tävla eller vara på jakt efter mer kunskap.

– Jag kan säga att det varit väldigt jämna matcher, vilket det inte alltid blir. I år kommer det vara jämna lag, duktiga och roliga lag, berättade producent Martin Sundborn för Svensk Damtidning inför nya säsongen.

Fredrik Lindström och Kristian Luuk
Fredrik Lindström och Kristian Luuk i På spåret.

Kristian Luuk om att lämna På spåret

Men det kommer en tid då Kristian och Fredrik måste bli dem som drar i nödbromsen. Alla goda ting har ett slut, något som duon är högst medvetna om och går runt och tänker på.

Annons

– Ingenting är klart än, men något år till tänker jag att jag är med i alla fall. Men sedan är det nog dags att jag och Fredrik byts ut, för allas bästa, sa Kristian Luuk för ett år sedan.

Pekas ut som ersättare i På spåret

Ska man tro Kristian Luuk har han och Fredrik Lindström alltså inte så många säsonger kvar innan det är dags att kasta in handduken. DN:s tv-kritiker Johan Croneman tror dock det dröjer ett tag till:

”Vi får väl anta att Luuk och Lindström kommer hålla sig kvar i rälsen tills pensionen (inte så långt borta!). Men sedan då? Vilka blir deras efterträdare? Så fort jag får några namn i huvudet grips jag av djävulsk ångest? Klarar ”På spåret” verkligen två nya programledare?”, skriver han.

I hans värld finns det bara två personer som skulle kunna ta över stafettpinnen. Personerna har tävlat i programmet flera gånger – och gjort succé med sin kunnighet och rapphet.

”Jag tror det är över då, ja om inte Hanna Hellquist och Ina Lundström är sugna, förresten. Det kan ju faktiskt inte gå fel. Glöm inte var ni läste det först”.

Hanna Hellquist och Ina Lundström
Hanna Hellquist och Ina Lundström.

Foto: TT

Annons