Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

De stoppas helt från Fångarna på fortet – tvingas agera efter starka kritiken

25 aug, 2022, 14:30 
De stoppas helt från Fångarna på fortet – tvingas agera efter starka kritiken

Tiderna har förändrats...

Annons
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsenBrand logo
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

För ett par år sedan hade inte debatten kring djurrättsfrågor riktigt dragit igång än. I dagens läge så har en del korrigeringar behövts göras. Det här har "Fångarna på fortet" varit drabbade av.

Förändringar på fortet – Värvade Hollywood–stjärnan

Det har skett en del förändringar sedan sist. Den gamla gåtställaren har bytts ut. Tidigare var det Suzanne Reuter som hade rollen, den har nu gått vidare till Peter Stormare.

Det är flera som är insatta i produktionen som berättat att processen att få med Stormare var lång, det rapporterar Expressen.

TV4 kan inte heller uttala sig om hur mycket pengar Stormare har fått för att sig an uppdraget:

– Vi kommenterar aldrig våra avtal offentligt, har TV4 sagt till tidningen.

Annons

Kattdjuren inte längre med

Det franska produktionsbolaget har låtit tigrarna gå i pension efter pandemi-pausen, tigrarna är därför inte med i år. Det här gäller alla produktioner oavsett land.

– När det gäller produktionen av ”Fångarna på fortet” så är vi gäster på en redan befintlig inspelningsplats som ägs av ett franskt produktionsbolag. Produktionsbolaget har valt att inte ha med tigrar på någon av inspelningarna, oavsett land, säger Jonathan Nordin, TV4:s exekutiva producent till Aftonbladet.

Enligt organisationen World animal protection var det efter press från djurrättsaktivister som det franska produktionsbolaget beslutade sig för att sluta använda tigrar under inspelningarna, skriver tidningen vidare.

Foto: TT

Annons