Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunde Svans fräcka pik mot Steffo – stämningen förändras i tv-studion

19 aug, 2022, 11:30 
AvSimon Holm Stålhand

Pikarna flög åt alla håll!

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Programledarna, Steffo Törnquist och Sofia Geite rattade det omåttligt populära programmet, Nyhetsmorgon under fredagsmorgonen. Programmet bjöd som vanligt på en massa nyheter, matlagning och de hinner även med en del tokigheter. Det var precis det som hände när Gunde Svan och Agneta Sjödin var med på länk för att prata om årets säsong av Fångarna på fortet.

Den nya säsongen av långköraren Fångarna på fortet har premiär 19 augusti och deltagarlistan är återigen fylld med kända profiler. Eller vad sägs om Mia Parnevik, Anna Book, John Lundvik, Klara Hammarström och Gunilla Persson? Det är bara några av namnen, men visst är det en minst sagt spännande line up?!

Steffo Törnquist
Härlig stämning i studion! Skärmdump: TV4

En av de profiler som tidigare har varit med är just Nyhetsmorgons Steffo Törnquist. Han var med i en av upplagorna av Fångarna på fortet där det... ja, inte gick så bra som han trodde.

Annons

Gunde Svans pik mot Steffo Törnquist

När Gunde Svan och Agneta Sjödin var med på länk för att promota programmet så pratar de om hur svårt det kan vara att tävla i programmet. Då passar Gunde Svan på att ta upp Steffos deltagande i programmet.

– Du har ju varit med Steffo i programmet, men du lyckades inte riktigt...

– Det var ju kul, hej då Gunde. Kul att prata med dig, säger då Steffo Törnquist skämtsamt och fortsätter:

–Nej, men det gick inget vidare. Ja men vad fan, man ville ju vinna.

Ja, stämningen blev genast munter i studion efter dessa roliga pikar från Gunde Svan. Innan de sa adjö till varandra så passade Steffo på att pika tillbaka.

– Du gjorde ju ditt första framträdande när jag var med, så jag undrar... hur bra var du själv då?, säger Steffo och skrattar.

Svaret kom blixtsnabbt.

– Det kan du räkna ut själv! Jag var en riktig rookie, säger Gunde Svan.

Annons