Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Depressionen ledde Bianca Ingrosso till mystisk resa: "Saknar det redan"

16 jan, 2024, 14:00 
Louise Wibergh Lenti

På sin Instagram berättar nu Bianca Ingrosso om resan som förändrat hennes liv.

Annons

Bianca Ingrosso är kvinnan som minst sagt har många järn i elden. Hon är känd som tv-profil, influencer, entreprenör och som en del av Wahlgren-klanen.

Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åringBrand logo
Därför flyttade Oliver Ingrosso hemifrån – som 16-åring

Något som kanske inte alla har koll på är att Bianca är en hejare på att starta bolag. Hon äger bland annat det framgångsrika sminkbolaget Caia Cosmetics, smyckesbolaget ANI Jewels, modebolaget Àvora, Sammy Holding AB där hon förvaltar pengar från försäljningar av bolag och dylikt samt Bianca Ingrosso AB som har hand om alla hennes intäkter från samarbeten i sociala medier. För att nämna några.

Utöver sina bolag filmas hon var och varannan dag för Wahlgrens värld, hennes talkshow Bianca och mängder av samarbeten. Vem som helst hade blivit snurrig av att hålla koll på allt och det är nog inte helt utan ansträngning som hon får schemat att gå ihop.

Annons

"Kärleken till mig själv har varit på minus"

I början av året lade Bianca ut en story på sin Instagram som fick omgivningen att reagera.

"Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende." skriver Bianca på storyn.

Hon förklarar vidare att hon dragit sig undan från allt och alla och stängt sig inne med sin ångest.

"Kärleken till mig själv har varit på MINUS!", skriver Bianca.

I andra halvan av texten finns det dock en målmedvetenhet där Bianca säger att hon inte ska ge upp. Hon ska våga tro på sig själv mer och sätta sig själv i första rummet.

"Jag FÖRTJÄNAR att må bra och det ska jag påminna mig om varje dag detta året. Vi startar året med att åka till Bara Vara och utmana mitt psyke till max. Livrädd men så fucking redo", skriver Bianca.

En harmonisk Bianca startar 2024

Bara Vara är en kursgård intill Siljan i Dalarna som kombinerar österländsk meditation med västerländsk terapi. Det är här Bianca varit för att rannsaka sig själv och fylla på batterierna.

Annons

Nu är hon hemma igen och häromdagen kunde hennes följare se en ny uppdatering på hennes Instagram. I en story spelas lugn harmonisk musik till texten:

"Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn. Känner att jag vill behålla det för mig själv tills vidare. Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan."

Hon beskriver vidare att hon träffat nya vänner som hon kommer sakna, som hon delat upplevelsen med. Hon vet inte deras namn men ber dem att kontakta henne nu i efterhand.

Hon avslutar med ett lugn och en tydlig känsla av mindfullness.

"Tacksam att få vara här, i livet och vad allt det innebär. Somnar tryggt i min säng nu med ett leende på läpparna och själen tryggt i min egen famn." skriver Bianca Ingrosso.

Foto: TT

Annons