Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning gravid: Allt om blivande pappan Viktor Philipson

20 jan, 2021, 13:00 
Viktor Philipson Carolina Gynning
Han är Carolina Gynnings stora kärlek, och i sommar blir han pappa. Men vem är egentligen Viktor Philipson, 34?
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Smart och utåtriktad, rolig och verbal. En tiopoängare som charmar vem som helst. Så beskrivs Viktor Philipson av sin styvmor Bathina Philipson, 42.

– Han är kul, alla gillar Viktor, säger hon till Expressen.

Viktor Philipson är också ena halvan av ett av kändis-Sveriges mest omtalade par, och i sommar blir han pappa. Men vem är Carolina Gynnings stora kärlek egentligen?

Svar: En 34-årig societetskille som jagar fågel och vildsvin med kungen, Leif GW Persson – och med Zlatan. Men som helst duckar för strålkastarljuset och trivs bättre på jaktpass i gryningen på något sörmländskt gods. Pappa är kungens barndomsvän Anders ”Aje” Philipson, 76, och mamma är Gisela Calabro (tidigare Schöön) 58.

Anders Aje Philipson Gisela Schöön Calabro
Viktor Philipsons föräldrar: Aje Philipson och hans dåvarande fru Gisela på kungens 50-årsfest på Drottningholm 1996.

Riktigt vad Viktor Philipson ägnar sig åt mer än att jaga och fiska är dock inte känt. Han beskrivs ofta som en slacker (”hippieliv” har han kallat det själv). Under sina år på ön Lombok i Indonesien jobbade han med att bygga upp ett hotell.

Annons

När han var tillbaka i Stockholm gick han på krogen med några vänner – och träffade Carolina Gynning.

– Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, sa hon då.

Kändisparet Carolina Gynning Viktor Philipson
Glamourparet ”Carro och Virre”. Mer kända som Carolina Gynning och Viktor Philipson. Nu väntar de barn, hans första och hennes tredje.

Första semestern på Ibiza charmade Viktor Philipson även Carolina Gynnings barn Adele, 6 och Alicia, 8.

– Det har gått så jävla bra! Viktor är den mest chillade personen i världen, så det spelar ingen roll om hela huset är upp och ner och barnen drar honom i håret och släpar honom längs golvet. Han skrattar och tycker det är kul. Han är så jävla gullig, sa hon sedan i podden Gynning och Berg hittar sig själva.

Annons

Men trots det gjorde Carolina Gynning och Viktor Philipson oväntat slut i somras, efter drygt ett år tillsammans:

”Jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat” konstaterade Carolina Gynning kort i ett sms till Aftonbladet.

Men sedan gick det bara två månader, och så var de tillbaka hos varandra. ”Jag kan inte leva utan min galenpanna” skrev Carolina Gynning på Instagram. Till Expressen sa hon:

– Vi hade det turbulent under senvåren och vi behövde få tänka efter på varsitt håll. Nu har allting lugnat ner sig och vi har pratat igenom allt. Vi kan inte leva utan varandra.

Carolina Gynning gravid med Viktor Philipson

Och om barnet som ska komma till världen i sommar säger hon nu:

– Viktor har inga barn sedan tidigare så vi ville ha ett gemensamt. Han tycker det känns fantastiskt. Han älskar äventyr och detta är det största hittills.

Bathina Philipson Aje Philipson
”Jippi!! Jag ska bli farmor!” jublar Bathina Philipson, 42, här med sin man Aje Philipson.

Foto: TT.

Annons