Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen alla pratar om efter Lena Endres medverkan i Nyhetsmorgon: "Vad i allsin dar..."

11 apr, 2023, 17:00 
AvFelicia Plåt
Lena Endre
Lena Endre är aktuell med monologen Vox Humana på Dramaten i Stockholm. Foto:TT

Lena Endres modeval tog uppmärksamheten i Nyhetsmorgon.

Annons

Lena Endre är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Hon är med i Dramatens fasta ensemble och hittills har hon underhållit oss med filmer som Wallander, Millenium-serien och Min pappa Marianne. Hon har blivit guldbagge nominerad hela sju gånger. Och inte nog med att hon har en superkarriär i Sverige har hon även medverkat i den internationella film-serien Kingsmen.

8 saker du kanske inte visste om Lena EndreBrand logo
8 saker du kanske inte visste om Lena Endre

Väckte reaktioner

Under söndagen gästade hon Nyhetsmorgon för att berätta om hennes kommande projekt. Hon är nämligen aktuell med den klassiska monologen Vox Humana på sin hemmascen Dramaten.

Men under sändningen så var det inte hennes nya pjäs som tv-tittarna gav mest uppmärksamhet. Det var något annat som väckte olika reaktioner i kommentarsfältet på Instagram.

Annons

"Liknar hästhovar"

Nyhetsmorgon la nämligen upp ett inlägg där Lena sitter i studion och kollar in i kameran. Det som tog tittarnas fokus var inget mindre än Lenas skor, ett par metalliska plattå-boots i färgen rosa. Nu rasar flera följare i kommentarsfältet och tycker att skorna ser ut som hästhovar.

– Dojjorna liknar hästhovar men det är ju hennes så vi ska inte gnälla, skriver en följare i kommentarerna.

– Vad i allsin dar har hon på fötterna???, skriver en annan.

Men det var inte alla som ratade skorna, utan Lenas djärva modeval fick även en hel del hyllningar. Det var många som undrade vart de kunde köpa skorna själva.

– Så super häftiga känger, var är de köpta??, skriver en i kommentarerna.

– Såååå coola kängor, du är toppen Lena, fortsätter en annan.

Lena Endre gästade Nyhetsmorgon och hennes skor väckte starka reaktioner. FOTO: Nyhetsmorgon

Första gången hon skådespelar

Den 16 april har har Vox Humana med Lena i huvudrollen premiär på Dramaten i Stockholm. Detta är Lenas första monolog som hon själv skådespelar i, tidigare har hon bara regisserat monologer berättar hon för Nyhetsmorgon.

Annons

Monologen handlar om en kvinna vars tidigare älskare gör slut med henne över telefon. Man får följa med under deras sista samtal då kvinnan har total panik. I Nyhetsmorgon frågar Steffo om Lena tänker på någon speciell när hon skådespelar i rollen.

– Ja det gör jag absolut, säger hon, men vem vill hon inte berätta.

Annons