Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Detaljen i Charlotte Perrellis kök hånas – folk kan inte tro sina ögon

27 jan, 2024, 14:00 
Charlotte Perrelli
En bild på Charlotte Perrellis kök har lett till hånfulla kommentarer.
Annons

Charlotte Perrelli och Anders Jensen njuter verkligen av livet! Det framgår med all önskvärd tydlighet, speciellt om man följer paret på de sociala medierna.

Där ser man att paret lyckas kombinera hårt arbete med både lyx och flärd. Charlotte drar in pengar på artistframträdanden och olika kommersiella samarbeten. Anders är VD för det ständigt växande bolaget Ryds Bilglas.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Detaljen i Charlotte Perrellis kök hånas

Affärerna verkar gå bra – bland annat har paret haft nog med pengar för att köpa en lyxvilla på Marbella för ungefär 50 miljoner kronor.

I deras hus finns utöver mycket annat två kök. Och där har Charlotte sett till att utnyttja faciliteterna på bästa vis.

Charlotte Perrelli
Charlotte och hennes kök, vilket äventyr!

Hon har ett kök som hon använder till mer presentabel matlagning. Och ett där stök är mer okej.

"My favorite room. Dirty Kitchen!! Älskar att kunna ha brödrost, bakmaskiner, juicepress och mixer framme eftersom det används frekvent men inte är så kul att se…..Här kan jag baka ifrån, stöka ner… laga mat som osar. Dessutom extra kul och frys för förvaring. Ett favoritrum", skriver Charlotte till en bild på Instagram.

Annons

Detta med de dubbla köken har höjt en del ögonbryn. Kändisspanaren Frans "Tramsfrans" Strandberg var snabbt där och bjöd på en syrlig formulering:

"Jag är besatt av att Charlotte Perrelli har ett dirty kitchen där hon massa köksgrejer som hon inte vill göra i det riktiga köket. Till exempel rosta bröd eller laga mat som osar", skriver Tramsfrans.

"Elaka kommentarer på sociala medier"

Det här är inte första gången Charlottes och Anders lyxliv blir ifrågasatt. Lars Johansson, skribent för Svensk Dam, skrev en svavelosande krönika om detta.

– Var större än att låta Jante visa sitt fula tryne i ert medvetande för att sedan låta honom fortsätta ut i fingrarna som knattrar in elaka kommentarer på sociala medier, skriver Lars i krönikan.

– Klart Charlotte Perrelli ska kunna visa sina underbara semestrar och glimtar från sin fantastiska tillvaro utan att dömas. Sångerskan har mer än väl arbetat ihop till sina framgångar och vi andra ska bara vara glada över att hon då och då bjuder på inblickar i det fascinerande liv hon skapat.

Annons