Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doktor Mikael avslöjar bråket med Lotta – inte överens om barnbarnen

31 okt, 2022, 20:30 
Mikael Sandström och Lotta Engberg

Doktor Mikael och Lotta Engberg var inte helt överens om barnuppfostran.

Annons
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsårBrand logo
TV: Maria Montazami avslöjar relationen med Soldoktorn på paradisön • Delade kokosnöt – spred munsår

Allt började med en kvällstidningsintervju i januari 2020. Lotta Engberg berättade att hon var helnöjd med singellivet, men kanske kunde tänka sig en dejt om självaste tv-doktorn Mikael Sandström hörde av sig.

Det gjorde han och sedan dess har de folkkära tv-profilerna varit ett par. Doktor Mikael har flera gånger berättat om den djupa kärlek han känner för Lotta och det fantastiska liv de nu lever.

– Att beskriva det är som att försöka få ner hela havet i ett litet glas, det går inte. Det är hela Lottas väsen som jag jag blev, och är, kär i. Inte en specifik sak, säger Mikael Sandström till Amelia.

Annons

Mikael om barnbråket med Lotta

Men som i stort sett alla förhållanden har det funnits perioder när det varit lite tjabbigt. Även om det tillhör ovanligheterna, berättar Mikael Sandström att det ändå hänt att de inte dragit jämnt.

– Vi bråkade kanske lite i början, innan vi hade lärt känna varandra riktigt. Det kunde till exempel handla om barnuppfostran, eftersom vi ju båda har barnbarn. Om hur man ska göra och vad man kan säga till barn och liknande, säger Mikael Sandström.

Lotta Engberg och Mikael Sandström
Lotta Engberg och Mikael Sandström.
Annons

Mikaels tips för att hålla kärleken vid liv

I dag har de varit ett par i två år och kärleken blomstrar som aldrig förr. Både Lotta Engberg och Mikael Sandström har varit i tidigare förhållanden och vet vad man ska göra och inte göra.

Ett tips som den berömda soldoktorn har är att åka utomlands och komplettera över livet och dela sina tankar med varandra – men det kan också vara att försonas innan man välkomnar John Blund.

– Daglig intimitet, det får man inte tappa bort. Och det gamla rådet att aldrig gå till sängs om man är osams stämmer faktiskt.

Mikael Sandström och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg tycker det är viktigt med daglig intimitet.

Foto: TT

Annons