Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doktor Mikaels kärleksbeslut med Lotta - bryter tystnaden tillslut

16 maj, 2023, 11:00 
AvFelicia Plåt
Lotta och Mikael
Lotta Engberg och Mikael Sandström har varit ett par sedan 2020. Foto: TT

Lotta och Mikael visar upp den busiga kärleksgesten på Instagram.

Annons

Lotta Engberg och doktor Mikael har sedan 2020 varit ett riktigt populärt kändispar och deras förhållande har verkligen fascinerat hela svenska folket.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

De träffades praktiskt taget genom media då Lotta skickade ut en skämtsam men flirtig invit till doktorn i en intervju med Aftonbladet. Snabbt därefter gick de ut på en dejt och det slog verkligen gnistor om paret. Och idag är de sambos och bor tillsammans i en vacker villa utanför Göteborg.

Sparsamma med att visa upp kärleken

Men trots att de har många fans som beundrar deras fina förhållande är de ganska slutna med att visa upp kärleken. Och de är sparsamma med att dela med sig av relationen på sociala medier. Senast doktor Mikael publicerade på en bild på paret var för ett halvår sedan.

Annons

Men inblad bjuder de på en inblick i relationen vilket får svenskarnas hjärtan att slå ett extra slag.

Exempelvis har Mikael visat upp paret kärlek i vardagen med bilder och klipp på när paret grillar tillsammans, äter krabba och åker på resor.

För två år sedan visade han även upp en liten kärleksgest mellan paret. På klippet kan vi se Lotta och Mikael titta varandra djupt in i ögonen för att sedan låta glasögonen falla ner lite tokigt på nästippen.

– Man får fånga stunderna, skriver han till inlägget.

Traditionella kärleksgesten

Och gesten verkar ha blivit en tradition för paret då Mikael nu två år senare lägger ut en liknande video på paret. Denna gången sitter de utomhus nära skogen och låter ännu en gång glasögonen kaxigt men busigt glida ner på nästippen. Och Lottas stora leende går inte att missa.

– Vardag nånstans i Sverige, skriver han på senaste inlägget.

Lotta och Mikael njuter verkligen av livet tillsammans och de är inte rädda för att låta barnasinnet komma ut ibland. Vilket deras följare älskar. Och i kommentarsfältet överöser de paret med kärlek.

– Gulliga ni är!, skriver en följare.

– Heja er som bjuder oss på skratt, skriver en annan.

– Bra att vara lite busiga, skriver en tredje.

Annons