Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doktor Mikaels kärleksgåva till Lotta – bilderna du nästna aldrig får se

26 nov, 2023, 09:00 
AvGabriella Hall
Så fin gest!
Annons

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström kärlekshistoria började 2020. Sedan dess har parets kärlek för varandra flödat och i dag lever de lyckliga tillsammans.

Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Trots att Mikael är en så stor del av Lottas liv lägger hon sällan upp bilder på honom på sociala medier. Såklart så spelar det ingen roll egentligen, men det är alltid kul när Lotta delar med sig av kärleken. För då och då dyker han upp.

Senast var för över tio veckor sedan, då poserar de sida vid sida framför kameran. Lotta hyllar Mikaels instats efter hans debut i Doobidoo, där de tillsammans sjöng en duett.

"Stolt tjej efter Doobidoobesök i lördags. Han sjöng sååååå bra", skriver hon under inlägget.

Sedan dess har sambon inte synts till i Lottas flöde – fram till nu. I stil med de tidigare inlägget spelar musiken en betydande roll även här. Och ännu en gång har Mikael lyckats väcka Lottas känslor.

Annons

Åker på turnén genom Sverige och Norge

Lotta och artisen Elisabeth "Bettan" Andreassen delar en 40 år lång vänskap. Genom livets toppar och dalar har de stått sida vid sida och nu står de även bredvid varandra på scenen. Efter 20 år turnerar de tillsammans igen, men för första gången är de ute på en stor julturné.

Under onsdagen hade "Bettan & Lotta - en jul tillsammans" premiär. Det blev en succé och Mikael kunde äntligen pusta ut.

– Jag var lite nervös där ett tag, säger han i videon som Lotta nyss delade på Instagram.

Till videon skriver Lotta:

"Såå fin kväll med all musik och musikanter och Bettan. Tack till alla för en superpremiär."

Så visar Soldoktorn sin kärlek till Lotta

Själva videon är däremot inte från uppträdandet, utan hemma hos Lotta och Mikael i villa i Mölnlycke. Så stolt som Mikael är över sin kärlek och allt hon gör har han köpt en stor bukett blommor, något som Lotta glatt och tacksamt visar upp.

Någon har också tänt flera brinnande ljus, förmodligen är det Mikael som lyxar till det för Lotta. I bakgrunden hörs låten "Kom lite närmare" av Tomas Ledin.

Ja, Mikael vet verkligen hur han ska visa sin kärlek för Lotta. Så romantiskt!

Foto: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons