Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Lotta Engbergs tystnad: Bekräftar misstankarna om relationen med Mikael

23 nov, 2023, 20:33 

Nu kommer Lotta med ett nytt besked.

Annons

Lotta Engberg och Mikael "Soldoktorn" Sandström är ett av kändis-Sveriges hetaste par! Det är inte särskilt konstigt, svenska folket fick ju i princip se deras romans ta fart mitt framför ögonen.

På sistone har det dock varit tyst från Lottas sida på sociala medier, när det kommer till bilder på Mikael. Nu kommer hon med ett nytt besked.

Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Lotta Engberg!

Lotta Engbergs nya besked med Mikael Sandström efter tystnaden

Det är givetvis att kärleken fullständigt spirar! Lotta har nu haft premiär med sin julshow ihop med parhästen Bettan, och hon publicerar ett klipp på Mikael i den vackra villan i Mölnlycke.

På bordet står det två tjusiga buketter, och avsändaren verkar vara Mikael!

– Takk Mikael för fina blommor! skriver Bettan nämligen i kommentarsfältet.

Annons

En underbar kärleksfull gest, och en försäkran om parets starka kärlek – trots att de inte postar allt på Instagram. Ibland behöver man bara lite egentid, och inte skylta med sin kärlek på nätet.

Klart är dock att inlägget hyllas till skyarna och det är tydligt att de över 20 tusen följare Lotta älskar att se superparet tillsammans!

Premiären då? Enligt publiken på plats blev det en rejäl succé:

"Jättemysig show. Fick riktig Julkänsla. Proffs" Skriver en användare.

"Fantastiskt fin julkonsert" Skriver en annan.

"Det var en helt underbar julkonsert. Lotta är en sån fantastiskt skön människa som bjuder på sig själv. Lotta o Bettan det var ljuvligt att sitta och lyssna på era sånger." Skriver en tredje.

Visst kan man tänka sig att Mikael var stolt som en tupp över sin tjej när han satt i publiken!

Lotta Engbergs hektiska tid – efter avhoppet

Nu har Lotta en tid av full rulle framför sig! Julturnén med Bettan pågår hela december, runt om i landet – och i Norge. Förhoppningsvis kan Mikael följa med på några stycken, men han har ju också ett jobb att sköta.

Men framöver kommer ju Lotta ha mer tid över till sin älskade sambo. I höstas berättade hon att hon hoppar av långköraren Lotta på Liseberg, vilket ju ger henne en rejäl sommarledighet för första gången på tjugo år.

Lotta Engberg och Mikael Sandström

Foto: TT

Annons