Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dolda sanningen: Därför gjorde Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt slut

23 dec, 2020, 13:00 
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw
De var ett av Sveriges hetaste kärlekspar men 2011 tog det plötsligt slut. Här är riktiga anledningen till att Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt lämnade varandra.
Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Marie Serneholt, 37, och Måns Zelmerlöw, 34, fick hela Sveriges uppmärksamhet när de 2008 officiellt blev ett par.

Det verkade vara en perfekt matching – båda unga, artister och med framgångsrika karriärer. På bilder kunde man ofta se paret tindra mot varandra.

Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw
Bilder från efterfesten av Melodifestivalen 2010, som Måns ledde.

Men med åren hände något. Bilderna där paret tindrade blev färre. En period slutade Marie synas till vid Måns sida. 2011 fick vi veta att förhållandet var över.

Nu har Marie berättat varför.

Marie Serneholt om orden som ändrade allt

Måns har tidigare berättat att paret gjorde slut då "gnistan försvann". I sin podcast "Lyckojägarna" berättar nu Marie sin version av vad som hände.

Den är något mer dramatisk.

– För nio år sen stod jag i vårt gemensamma kök och han öppnade munnen och sa sex ord som ändrade allt. Allt jag föreställt mig, trott och känt kändes som en stor fet lögn, säger Marie i podcasten.

Annons

Hon berättar dock inte vilka orden var. Oavsett följde en period med mycket smärta och tårar för Marie.

– Dagen efter grät jag mig igenom hela födelsedagen och jag tittade upp på min mamma mellan tårarna och frågade henne om jag någonsin skulle skratta igen, säger Marie i podcasten.

Marie Serneholt och Måns Zelmerlöws nya kärlekar

Sex år senare skulle Marie träffa sin stora kärlek, säljaren Fredric Palmqvist, 36. Idag är de sambos och har tvillingarna Philip och Nicholas, 2, tillsammans.

Även Måns Zelmerlöw har hittat sin andra halva. Sedan 2016 är han tillsammans med den brittiska skådespelerskan Ciara Janson Zelmerlöw, 33.

Förra året gifte sig paret. Tillsammans har de sonen Albert på två år. Ciara har även sonen Archie, 6, sedan ett tidigare förhållande.

Foto: TT

Annons