Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dominikas uppmaning till alla män: ”Annars blir tanten sur”

06 sep, 2022, 11:30 
Dominika Peczynski och Anders Borg

Dominikas nya ord om relationen med Anders Borg.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Beskedet slog ned som en bomb. I juni hade Dominika Peczynski, 51, och Anders Borg, 54, skickat in en gemensam skilsmässoansökan, vilket bekräftades i ett inlägg på Facebook.

Dagen efter hade paret ångrat sig. I en intervju med Stoppa Pressarna berättade Dominika att det varit ett spontant beslut, som grundat sig i att Anders Borg ägnat henne för lite uppmärksamhet.

– Han gav mig ingen uppmärksamhet, jag blev sur och övertalade Anders att skilja sig, sa hon till sajten.

Därför skilde sig Dominika Peczynski och Anders Borg

I en intervju med Aftonbladet berättade Dominika att det var Anders Borgs besatthet av sin ipad och nyheter om världsekonomin som fått bägaren att rinna över.

– Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting, sa Dominika Peczynski till tidningen.

Anders Borg och Dominika Peczynski
Anders Borg och Dominika Peczynski.

Dominika Peczynskis uppmaning

Strax efter skilsmässobeskedet skickade hon även en hälsning till alla män som inte prioriterar sina fruar och uppmanade dem att tänka ett extra varv för att undvika skilsmässa.

Annons

”Om frugan kommer in, vill ha lite uppmärksamhet och är sugen på att snacka en stund så släpp det ni har för händerna! Annars blir tanten sur och i värsta fall så.... ja, ni fattar.”, skrev hon på Instagram.

Kärlekshyllningen till Anders Borg

I dag verkar allt vara lugnt mellan Dominika Peczynski och Anders Borg. De är fortfarande ett par och kärleken verkar vara starkare än någonsin.

På Instagram kommer hon nu med en kärlekshyllning till den före detta finansministern.

”Jag är så kär i den här karln. Hoppas han är lika kär i mig. Tror att han är det. Love of my life. Inne på åttonde året. Det är nästan ett helt decennium, det. Men fortfarande nykär.”

Foto: TT/Instagram

Annons