Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter skilsmässan – här dyker Dominika Peczynski och Anders Borg upp på vännens födelsedag!

Efter skilsmässan – här dyker Dominika Peczynski och Anders Borg upp på vännens födelsedag!

Maja Suslin/TT

Så härligt att se!

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

Historien kan vi nog alla vid det här laget.

I juni kom beskedet att före detta artisten och PR-drottningen Dominika Peczynski, 51, och tidigare finansministern Anders Borg, 54, skiljer sig. Skilsmässoansökan signerades via nätet och gick igenom utan betänketid.

Men det tog inte mer än ett dygn innan Dominika hade ångrat sig. Beslutet var fattat i all hast efter att hon tröttnat på Anders Borgs besatthet av sin ipad och nyheter om världsekonomin.

Dominikas kärlekskrav på Anders Borg – sanningen om kändisparets skilsmässa

– Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting, säger Dominika Peczynski till Aftonbladet.

Dominika tycker att relationen med Anders Borg har blivit bättre efter skilsmässan. Hon tror inte på äktenskap och vill snarare kalla sig för trolovad än förlovad.

Däremot har paret valt att behålla förlovningsringarna på. Och även om förhållandet kan vara stormig i perioder, är det inget som Dominika Peczynski vill vara utan.

Här dyker de upp när Dr Alban "fyllde pensionär"

Paret verkar alltså ha löst sina meningsskiljaktigheter från tidigare i år. Under fredagen dök de nämligen upp på artisten Dr Albans 65-årsdag!

Dr Alban är tandläkaren som blev artist. Firandet tar plats i spanska Playa Padre i Marbella.

– Vi är 34 personer som åker ned. Vi ska hitta på lite olika saker och bada och festa. Temat är ”White party”. Det blir bland andra J-O Waldner, Anders Borg och Dominika, Ingmar Stenmark och Tomas Brolin. Det gamla vanliga gänget, säger Dr Alban till Aftonbladet.

Vi på Svensk Damtidning önskar Dr Alban ett stort grattis på sin födelsedag!