Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Christian Bauers dotters första ord om Pernilla Wahlgren – sanningen om relationen

25 feb, 2022, 18:30 
AvIndra Nordemar

Christian Bauers dotter, Caroline, öppnar upp sig om sin pappas relation med Pernilla Wahlgren.

Annons
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Så träffades Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Efter 13 år som singel fann Pernilla Wahlgren kärleken igen. I fjol fångade Christian Bauer hennes hjärta, och nyligen firade paret sin ettårsdag, räknat från deras första dejt.

Christian har inte bara charmat Pernilla, utan även hela hennes familj. Både föräldrarna och barnen har vid flera tillfällen uttalat sig om hur underbar de tycker att han är. Men från Christians familj har det varit tyst – fram tills nu.

Christian Bauers uppoffring för Pernilla Wahlgren

Att vara i ett förhållande med Pernilla innebär mer eller mindre ett kliv in i rampljuset, hon är trots allt en av Sveriges offentligaste personer i och med Wahlgrens värld.

– Det är en väldigt speciell situation att bli tillsammans med nån som har en realityserie och jag tror att folk inte riktigt förstår hur mycket vi filmar, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Annons

För Christian var det till en början inte en självklarhet att vara en del av programmet. Men i den nya säsongen tar han plats i rutan då tittarna bland annat får följa hans och Pernillas kärlekssaga.

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine.

Christians Bauers dotters ärliga ord om Pernilla Wahlgren

Men det tittarna inte får se är Pernillas relation till Christians familj. Christian har två döttrar och flera barnbarn – som verkligen lyckats charma Pernilla.

Nyligen delade hon ett videoklipp på ett av barnbarnen, Colin, som ropade efter "Nilla".

”I väntan på egna barnbarn njuter jag av Christians orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger och tycker väldigt mycket om!", skrev hon till videon på Instagram.

Och nu avslöjar en av Christians döttrar, Caroline, vad hon egentligen tycker om sin pappas relation med Pernilla.

Annons

”Om det är något som kan övervinna hat och krig så är det kärlek. Så glad att pappa träffat Pernilla och för deras kärlek!”, skriver hon på Instagram.

Hon passar även på att uppmana sina följare att se Wahlgrens värld för att även de ska få ta del av Pernillas och Christians romantiska liv ihop.

”Missa inte nya säsongen av Wahlgrens värld för lite mer löööve i världen. Även om jag själv kanske inte behöver uppleva allt igen.”

Foto: TT, Instagram

Annons