Dramaten-skådisens vägran: "Livskvalité på andra sätt"

Dramaten-skådisens vägran: "Livskvalité på andra sätt"

Lycklig som det är!
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
0:46

Efter reklamen: 5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

(0:46)

Slå på ljud

Johan Rabaeus är dramaten-skådespelaren som också flitigt synts på filmduken. Han har bland annat spelat i kritikerrosade "Ondskan" och "Heartbreak hotel".

Nyligen satte sig Johan ner för en djupintervju där han pratade mer om livets alla frågor. Dramaten-skådisen Johan Rabaeus är sedan gammalt frivilligt barnfri och trivs bra med det.

Johan Rabeus och Camilla Thulins privata lyxliv i Turkiet – se bilderna!

– Det är ingenting jag saknar eller går runt och tänker på. Det där med villa och Volvo har nog aldrig varit något för oss. Vi har en vovve och jag har kontakt med bonusbarn från tidigare förhållanden. Det räcker bra. Men under en period ville jag faktiskt ha barn men då stretade Camilla emot, säger dramatenskådisen till Aftonbladet.

Han tycker att mycket skam läggs på valet att leva barnfri:

– Ja, folk har alltid åsikter när man väljer att inte skaffa barn. Jag kan bli jävligt provocerad av det där. Vi som inte har barn existerar faktiskt också, säger skådisen vidare till tidningen.

Vilken tur att alla får göra precis som de vill!

Paret lider inte – lever lyxliv i Turkiet

Tillsammans med frun Camilla Thulin lever Johan Rabaeus i lyx på Bodrumhalvön. Där har de sitt semesterparadis där de under delar av året befinner sig i sitt högt belägna hus med strålande utsikt över Egeiska havet. Paret har haft semesterparadiset sedan 2010.

NU GRATIS

Hemma Hos Camilla Thulin: Mitt hem behöver aldrig göras om

Inte illa, Johan verkar leva gott alltså!

Foto: TT