Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Type syns med barnvagn! Nya bilder hemma hos Melinda Jacobs

18 nov, 2022, 12:00 
Melinda Jacobs och Martin E-type Eriksson

Martin E-type Eriksson visar redan prov på fina pappakunskaper.

Annons
6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Familjehemsmamman Melinda Jacobs berättelse har berört ett helt land. Efter Esmeraldas, även kallad Lilla hjärtat, död har hon kämpat för att något liknande aldrig ska hända igen.

Just nu är hon aktuell med dokumentären Mammahjärtat i SVT, där dokumentärfilmaren My Sandström under ett års tid följt med Melinda i hennes vardag och skildrat hennes kamp.

– Min förhoppning är att fler ska vilja bli familjehem, för vi har en stor brist på det i Sverige. Jag vill inspirera andra som gått och funderat länge på att göra det och ta det steget, har Melinda Jacobs sagt till Svensk Damtidning.

Melinda Jacobs fann kärleken i Martin E-type Eriksson

Det har varit ett händelserikt år för Melinda Jacobs på flera sätt. Tidigare i år kom beskedet att hon förälskat sig i artisten Martin E-type Eriksson. Några månader senare kom även beskedet att de väntar barn ihop.

Annons

– Det är väldigt speciellt för oss båda, fast jag fött barn innan. Det har väl mycket med det som jag gått igenom med Esmeralda att göra, att man har förlorat ett barn på det sättet. Det finns alltid en väldigt stor oro med placerade barn, du vet aldrig om du får behålla dem och det är väldigt fint att få ett biologiskt barn till.

Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs avslöjade att de är ett par tidigare i år.

Hyllas stort efter dokumentären

Efter dokumentären har Melinda Jacobs hyllats stort på sociala medier.

”En av dom viktigaste och finaste dokumentärer jag sett. Du och dina döttrar, vilken underbar familj ni är som välkomnar och tar hand om barnen. Inte ett öga torrt”, skriver en person.

”Tårarna har runnit nedför mina kinder. Vilken fantastisk och underbar människa du är som har öppnat ditt hjärta och din dörr för så många barn. Så mycket kärlek i allt du gör. Och lilla älskade Esmeralda, lilla hjärtat, som aldrig någonsin borde ha fått lämna er. Det gör ont i hela min kropp…”, skriver en annan.

Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-type Eriksson har flyttat in hemma hos Melinda Jacobs.

E-type dyker upp med barnvagn

E-type friade nyligen till Melinda och har flyttat in hemma hos henne i Vadstena. Han har också utvecklat en fin relation till hennes barn, som består av tre biologiska och två fosterhemsplacerade.

– De små barnen har han kommit väldigt nära. Även de stora, men det tar ju lite längre tid och de har sina pappor medan de små barnen bara haft mig. Där fyller han en väldigt viktig roll och funktion.

Att E-type fyller en viktig funktion blir tydligt i slutet av dokumentären, då han dyker upp med en barnvagn och kör runt med ett av barnen.

– Det finns alltså på film nu att jag rullar en barnvagn?, säger E-type i programmet.

– Det är bara början, svarar Melinda.

Melinda Jacobs och Martin E-type Eriksson
Martin E-type Eriksson visar att han kan styra en barnvagn.

Foto: TT

Annons