Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Type tvingades tillkalla polis efter hotfulla händelsen i hemmet: "Nåt som inte stämmer"

29 sep, 2022, 08:00 
Stjärnan blev offer för en riktigt otäck händelse.
Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

E-Type är ständigt aktuell, men på sistone har han blivit om än aktuellare är någonsin. I somras fick han det anrika uppdraget att vara en av sommarvärdarna i P1, han släppte en rockskiva och kanske störst av allt – han ska bli pappa för första gången.

Livet verkar gå som på räls för eurodance-legendaren! Men nu delar han med sig av en skrämmande händelse, där en otäck person dök upp och tvingade honom tillkalla polis.

Väntar barn tillsammans med Melinda Jacobs

Just nu bor E-Type i en villa i Stockholmförorten Bromma, och har inte ännu flyttat ihop med sin relativt nyfunna kärlek Melinda Jacobs. Paret bekräftade romansen för Svensk Dam i april, och sedan dess har kärleken spirat.

E-Type, eller Martin Erikson som han egentligen heter, har länge uttryckt en barnlängtan. Den 57-årige sångaren har inte gett upp hoppet – och tur var väl det. I augusti kom paret med det glädjande beskedet att de i januari nästa år kommer välkomna en liten bebis till världen.

Annons

Den lilla bebisen kommer inte heller bli ensam, utan är i riktigt goda händer. Melinda är familjehemsmamma och har sedan tidigare fem barn, tre biologiska och två familjehemsplacerade.

E-Type utsatt för stalker

Men långt innan Melinda Jacobs satte guldkant på Martins liv bodde han på en gård i Adelsö på Ekerö. Det låg ute på landet, och inte särskilt centralt. Där blev han offer för en otäck incident – när en okänd kvinna plötsligt befann sig i mörkret.

– Jag parkerade bilen och släppte ut hundarna. Plötsligt stod jag i trädgården och kände att det är något som inte stämmer. Då stod det en kvinna bakom ett äppelträd där. Där stod hon i kolmörker. Mitt i vintern, berättar E-Type i flickvännen Melinda Jacobs podd Familjärt.

Kvinnan var inte riktigt med, och förstod inte varför hennes beteende var märkligt. Det visade sig också att hon var ett fan, och kan därför närmast beskrivas som en stalker.

– Jag var tvungen att prata lugnt med henne, och sen invänta polisen som kom och hämtade henne. Hon förstod inte alls varför hon inte var inbjuden på middag. Hon kunde alla mina låtar sa hon, säger E-Type.

På gården där det hände.

Foto: TT/Instagram

Annons