E-Types lyxiga överraskning till nya flickvännen Melinda Jacobs – romantiska presenten!

Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs

Foto: TT

Kärleksparet visar upp presenten på Instagram!

Svenska kändisar – då och nu!
1:26

Efter reklamen: Svenska kändisar – då och nu!

(1:26)

Slå på ljud

Det var för Svensk Dam som Martin "E-Type" Erikson först bekräftade romansen med familjehemsmamman Melinda Jacobs. Och som kärleken spirar!

Nu när paret är offentliga finns det ingen anledning att hålla romansen för sig själv, och nu visar Melinda upp den romantiska presenten hon fick av nyblivna pojkvännen!

Dök upp på kungens fest

Saker och ting verkar gå som på räls för Martin och Melinda. I fredags såg vi paret tillsammans offentligt som par för första gången, och det var inte på något dåligt ställe som debuten skedde.

Det var nämligen på kungens fest. I fredags bjöd kungen in till traditionsenlig Sverigemiddag på slottet, och plötsligt stod de där, E-Type och Melinda Jacobs framför kungafamiljen – vilken grej!

Inbjudningslistan stod landshövdingarna för, tillsammans med kungen. Varje landshövding hade fått föreslå fem-sex personer från ”sitt” län som gjort något extra bra, och nu var det Melindas tur att uppmärksammas.

Hon fick alltså också ta med sig en plus en, och lotten föll inte helt oväntat på E-Type. Vilken kväll det måste ha varit!

E-type och Melinda Jacobs på kungens Sverigemiddag 29:e april.

Ett oväntat men härligt möte!

Christine Olsson

Romantiska gesten

På valborgsmässoafton, passande nog på den nyblivna bekantskapen kungens födelsedag, fyller också Melinda Jacobs år. Och E-Type och Melindas första födelsedag som par firades självklart rejält, snacka om att E-Type slog på den stora trumman!

På sin Instagram delar nämligen Melinda med sig av den fina presenten hon fick av sin pojkvän. En lyxig båttur genom skärgården, med mat, och goda vänner!

Ulf Kristersson och Ernst Billgren var några som hade klivit ombord på den fina båten, och Melinda verkade oerhört nöjd med dagen.

"Igår var det min födelsedag. 38 gånger har jag nu fått äran att fira den.Jag är så tacksam för varje ny födelsedag.

Martin överraskade med båttur i skärgården, god mat och fina vänner❤️🙏🏻Kärlek till alla mina följare, gamla som nya❤️

Tack för att ni tittar in här, tack för att ni ger av er tid. Det ni skriver spelar roll.Hoppas ni hade en hjärtlig Valborg❤️" Skriver Melinda på Instagram.

Vilken romantisk present från E-Type, och förhoppningsvis får paret fira massor av fler födelsedagar tillsammans!

Foto: TT

LÄS MER: E-Type på fest hos kungen – kärleksbilden med flickvännen Melinda Jacobs

LÄS MER: Verkliga anledningen bakom Ebba Buschs portning från galan – vännen avslöjar

LÄS MER: Gravida Petra Medes avslöjande i rutan: Hemliga relationen med stjärnkocken