Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

E-Types tårar i SVT efter händelsen med Melinda Jacobs

09 okt, 2023, 15:30 

Känslorna tog över för Eurodance-kungen E-Type.

Annons

På kort tid har Martin "E-Type" Eriksons liv förändrats drastiskt. Han gick från att leva ensam till att skaffa sig fru, dotter och fem bonusbarn. I en ny dokumentär om stjärnans liv på SVT vid namn "The way I wanna live" berättar han om just denna omställning.

Och vid en punkt fångar SVT:s kameror Martins råa känslor – efter en stark stund med den nya hustrun Melinda Jacobs.

Melindas ärliga ord om kärleken till E-typeBrand logo
Melindas ärliga ord om kärleken till E-type

E-Type brister ut i tårar – känslorna tog över

Det är ett klipp från Martin och Melindas uppmärksammade bröllop, som ägde rum i Vadstena klosterkyrka den 16 september. Bänkarna var fulla av nära och kära – och en och annan kändis.

Annons

Bröllopet blev pampigt, och avslutades med en häst- och vagnresa med Ulf Kristersson och Birgitta Ed. Melinda berättar i dokumentären att förberedelserna inte gick helt konventionellt till:

– Andra kanske börjar med att sätta en budget på hur många man kan bjuda, men vi börjar liksom i fel ände. Vi börjar och sen kommer vi på att ”dem och dem måste vi bjuda”. Sen var min lista full, men Martin har fortsatt… Nu är vi uppe i 300 gäster och vi vet inte vad det slutar med...

SVT fick även en inbjudan in i kyrkan och filmade de blivande äkta makarna framme vid altaret, och då brister Martin ut i tårar, och tvingas ta upp en servett för att torka bort dem.

Martin Erikson torkar bort tårarna under bröllopet med Melinda Jacobs
Känslorna tog över.
Annons

Sanningen bakom E-Types bröllopskläder – en Dracula-kostym

Det är tydligt att kärleken spirar mellan de bägge. Så här säger Melinda om sin make:

– Hos Martin föll jag för det stora hjärtat, först och främst. Han är otroligt generös och empatisk. Han har ett jättestort hjärta.Sen är han rolig att vara med, han är kul. Och jag skrattar med honom, men också åt honom ibland. Han är unik, han är lätt att älska.

Martin passar dessutom på att avslöja detaljerna bakom hans bröllopsklädsel, som inte direkt var någon vanlig trist kostym. Och det visar sig att Melinda hade ett finger med i spelet.

Annons

– Vi var i England och hittade en drömbutik som sålde gothkläder, fast inte med uppochnervända kors och sånt. Bara liksom snygg Goth. Där hittade jag en ljusguldig Dracula-kostym, säger Martin i SVT.

– Melinda sa: ”Kan inte du gifta dig i den?” Då kändes det självklart. Vilket tjej säger så? De flesta bara ”Är du inte klok? På ett bröllop?”

Melinda Jacobs och E-Type firar sitt bröllop
Total bröllopsyra!

Foto: TT

Annons