E-types vägran efter bebislyckan med Melinda – ställs nu mot väggen

26 feb, 2023, 21:02 

E-type berättar nu om beslutet i Melinda Jacobs podcast Familjärt.

Annons

I april förra året dök de upp tillsammans på röda mattan för första gången. Svensk Damtidning kunde därefter avslöjat att Martin ”E-Type” Eriksson funnit kärleken i familjehemsmamman Melinda Jacobs.

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Sen gick det av bara farten. Parets år blev som en enda lång kärleksresa; med förlovning, samboskap och gravidbesked. Melinda Jacobs berättade då för Svensk Damtidning hur viktigt det var att få hem Martin till huset i Vadstena.

– Det går inte att bara stå på slutet nu själv med allting, nu måste vi vara under samma tak. Det är inte bara att lämna ett helt liv i Stockholm med restauranger och allt som han har där. Det har tagit lite tid och mycket som ska styras upp och planeras där, men nu är vi på banan, sa hon.

Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs bekräftade för Svensk Damtidning förra året att de var ett par.

E-Types och Melinda Jacobs bebislycka

Den 20:e januari föddes parets första gemensamma barn. Martin hade då i flera år talat öppet om längtan efter barn och sagt att han ”inte tänkte ge upp tanken på barn förrän han dör”.

Annons

Så när han i Efter fem skulle försöka sätta ord på känslan att äntligen bli pappa blev det så klart väldigt känslosamt. Han berättade att han såg delar av sig själv i Isadora, men även delar av Melinda och andra familjemedlemmar.

– Det var väldigt speciellt. Det gick väldigt fort, i början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma, sa han.

E-Types vägran

Ja, den senaste tiden har mycket handlat om E-Types och Melinda Jacobs lyckliga bebisbubbla – men man får inte glömma att Martin faktiskt också är en berömd artist, med ett otroligt långt hårsvall som sitt signum.

Och trots att det den senaste tiden skett en hel del förändringar i artistens liv, så finns det finns förändringar han vägrar göra.

När han nyligen gästade Melinda Jacobs podcast Familjärt ställdes han mot väggen och fick frågan varför han aldrig kapat den berömda manen, trots alla år.

Annons

– Det var idolerna som formade mig, och det är det som gör att jag fortfarande är långhårig.

– Det är Sweet och Kiss, så klart. Sweet, eller Brian Connolly som var sångare där, var min stora idol. Och Bob Marley. Jag har haft många idoler, men inte så att man blir galen.

Martin E-Type Eriksson med sitt långa hår
Martin E-Type Eriksson är berömd för sitt långa hår – som han vägrar att klippa.

Foto: TT/Instagram

Annons